15 september 2020

Weekly vlog: mini Amazon haul, ontbijten & huis leegmaken

Weekly vlog

Een nieuwe - langere! - weekly vlog! Na de vakantie was het even moeilijk opstarten, maar langzaam aan vinden we ons werkritme terug. Ik toon jullie mijn mini Amazon beauty haul, we gaan ontbijten in het weekend en dan vliegen we erin om het huis van mijn opa te ontruimen.

Wil je meedoen met de winactie? Mijn Instagram-account vind je onder @beautylovesbe!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

10 opmerkingen

 1. Dat gouden masker wat je op hebt is dat de moeite waard om te kopen ,ik twijfel namelijk of ik het zal aanschaffen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het op zich een fijn masker, het doet een beetje vanalles. Maar als ik het vergelijk met het Peter Thomas Roth Pumpkin Enzyme Mask, is het resultaat niet zo spectaculair en instant. Van dat Pumpkin Mask ben ik meer onder de indruk.

   Verwijderen
 2. een mooie tak met rode bessen die nu te koop zijn in je grote vaas van opa dat zou mooi zijn

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel voor het idee en om de foto via Instagram te sturen!

   Verwijderen
 3. Hoi!

  Ik zag in het filmpje in je makeuplade (linksboven) twee grote witte paletten van Tom Ford bij elkaar liggen. Welke paletten zijn het en waar kocht je ze? Ik denk dat eentje ervan het palet Bask is. Dat heb je al een tijdje geleden gekocht, hé? Ik ben echt benieuwd naar dat andere. Volgens mij is dat een nieuw palet :)

  Lieve groeten van Saskia :) daag

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat ene palet is inderdaad Bask! En het andere palet is eigenlijk een grote bronzer, de kleur Terra (maar dat is dus een megaverpakking).

   Verwijderen
  2. Hoi Stamatia :)

   Kocht je die grote bronzer van Tom Ford in de Cosmetics Company Store in Maasmechelen Village? Als dat zo is, dan rep ik me er ook heen, want ik vind dat zo'n leuk palet.

   Prettig weekend voor jou en Timo en Tigra xx

   Verwijderen
  3. Hey Saskia, de bronze is inderdaad gekocht in de outlet!

   Verwijderen
 4. Gefeliciteerd met jullie houten huwelijk! Erg leuk dat je ook ideeën i.v.m. sporten deelt 👍 Je gaat er stevig tegenaan als ik je zo zie zweten 🥵 Mijn alter ego zegt: stop maar als ik begin te zweten 😌 En zo lief van je om een attentie te willen delen 👍 Seg, geef je uwe tijger niet wat te veel snoepjes? Ziet er precies een beetje zwaar uit 😊 Is de merwt altijd buiten? Ook met slecht weer? Is op die thee geen vervaldatum? Wat jammer van je opa. Onze oprechte deelneming! Dat opruimen is een minder leuke karwei 😅, maar het is toch nog vlotjes verlopen 👏 Dat ijsje heb je wel dik verdiend 😊

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik zweet nogal snel maar ik wil ook gewoon resultaat - als ik dan tóch de moeite doe van te sporten 😂
   Ik ontzeg Tigra niet graag haar snoepjes, maar alles wordt wel afgewogen. Dus nooit te veel, maar voor haar mag het altijd meer zijn 😄
   Merwt is in de zomer buiten maar volgende keer is het binnen, in het oud gerechtsgebouw. Dan is het wat te koud en mogelijks te nat.
   Nee die thee is gedroogd dus dat blijft goed, voor zover je het droog en koel bewaart. Je ruikt dat er wel aan als het muf zou zijn, dan moet het weg.
   Dankjewel ook!
   Het opruimen is inderdaad vlot gegaan, ik heb er wel de zweep op gelegd 😄

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig