1 november 2020

Een kijkje in mijn badkamerkastjes

Kijkje in de badkamerkastjes

Eentje op verzoek! Ik toon jullie de inhoud van mijn badkamerkastjes, voor haar, lichaam, gezicht én make-up.

  

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Wauw! Ik heb nog maar recent dit filmpje 'aangevraagd' en je hebt het al gemaakt en nu staat het al online! Het was mijn verzoekje om ons eens een inkijk te geven in je badkamerkastje :) Bedankt om het in te willigen...en al zo vlug <3

  Wat een mooie stash heb je ;)

  Je hebt best wat parfums weggedaan, hé?

  Ik denk dat je ook je nagellak uitgesorteerd hebt. Ik zag de lakjes van Dior en Guerlain niet meer. Heb ik dat goed gezien?

  Zelf gebruik ik de essence van Estee Lauder. Daar heb jij laatst een staaltje van opgemaakt. Ik zag recent dat ze van deze essence ook een jumbosize verpakking hadden in Maasmechelen Village. Wat een grote fles.

  Verder zie ik dat ik meerdere gezichtsmaskertjes heb die jij ook hebt (origins, glamglow, lancome jelly masker). Dat is natuurlijk geen toeval, aangezien ik me al eens laat inspireren door je artikelen :D

  Haal maar fijn het maximale uit je spulletjes en geniet ervan :)

  Een fijne week, dat wens ik je. Daag. Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb inderdaad overal opgeruimd, ook bij de parfums. Gewoon omdat ik niet alles kan opgebruiken en ik niet wil dat er dingen slecht worden. Ook de nagellak heb ik onder handen genomen - lakjes die al wat ouder waren en vooral kleuren die ik nauwelijks draag, heb ik weggedaan. uiteindelijk heb ik nu zo goed al alleen Fiji, haha.
   Die essence van Estée Lauder is fijn! Die grote fles heb ik ook al eens gebruikt, is de moeite als je hem in de outlet kan vinden.

   Verwijderen
 2. Super vlog weer. Zeer leerrijk voor produktenkennis. ♥
  Dankje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toen ik je make-upspiegelkast zag, dacht ik: is dat alles? :-) Tot ik de rest zag ;-) Maar eigenlijk valt dat best heel goed mee, buiten je voorraad, vind ik. De Restoring Night Eye Gels van Patchology gebruik je die 's nachts? Ik heb deze voor het eerst gekocht. Normaal heb ik de Rejuvenating Eye Gels. De handscrub van Rituals heb ik ook meermaals gekocht en vind ik ook heel erg fijn. Als ik de volgende keer in de Outlet Maasmechelen ben, ga ik zien naar het Clarins Skin-Smooting Eye Mask. Die wil ik heel graag proberen. De capsules van ANR gebruik ik ook, maar ietwat meer tijdens de wintermaanden. Ik heb met heel wat plezier naar je producten gekeken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja, ik heb echt wel genoeg :-)
   Nee, die oogmaskers gebruik ik 's morgens! Maar het is herstellend, dus denk vandaar de naam.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig