22 december 2020

Weekly vlog: nieuwe beauty & twee mislukte DIY-projectjes

Weekly vlog

Heel wat nieuwe beauty in deze vlog: ik speel met de eindejaarscollectie van Lancôme x Chiara Ferragni en ik unbox natuurlijk ook elke morgen een nieuw vakje van mijn adventskalender - en dat valt mij niet tegen! Helaas kennen twee DIY-projecten weinig succes - soms moet je het gewoon aan de professional overlaten, haha.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. De party-goer lipstick is wel super mooi bij je, maar idd niet praktisch bij mondmaskers. De producten van de adventskalender zijn die enkel te koop in het buitenland? De vloeibare oogschaduw van kitten karma is super mooi. Welk merk en type tondeuse heb je gekocht? Wij hebben ook een baardtrimmer en een tondeuse zou toch beter zijn ;-) Wat jammer van je camera. Zo enthousiast kuisen doe je geen tweede keer meer :) Naar Too Faced Lip Injection ben ik wel super benieuwd. Kan ik heel goed gebruiken :) Welke maat heb je in de Reiss jas? Zulke jas is ook altijd mooi en tijdloos. Jullie zullen wel ieder bankje in stad gehad hebben zeker? :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze adventkalender was van Cult Beauty en zij hebben alleen producten gebruikt die je bij hun kan kopen. Denk dat 90% niet in België te koop is, enkele merken wel (zoals Huda Beauty en Verso skincare).
   Ach, rookie mistake van de camera. Had daar gewoon van af moeten blijven hè, maar ja, ik zag een vuiltje en wilde dat weg hebben. Zolang hij nog werkt, doe ik verder. Heb al eens gekeken voor een nieuwe body, maar dat is toch ettelijke honderden euro's voor een gelijkaardig model en daar had ik geen zin in. Want als mijn vlogcamera ook moet worden vervangen, ben ik nog eens zoveel geld kwijt :-( Dus voorlopig doen we verder met hetzelfde materiaal!
   Ik heb de jas in UK10 gekocht!
   Haha, ik denk inderdaad dat we nu alle bankjes héél goed kennen. En als we de berichten mogen geloven, duurt het nog tot maart voor de horeca opent, dus het zal nog wel even van dat zijn.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig