7 januari 2021

Haul: Kerst & verjaardag

Haul shoplog

Kerstmis en mijn verjaardag volgen elkaar in sneltempo op, dus neem ik de twee altijd samen in een video. Én ik maak er meteen een volwaardige shoplog van voor de periode van september - december!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Zoveel leuks!!! Ik kreeg ook een stomer, nog niet gebruikt maar er wel superblij mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik moet nog van dat gedemineraliseerd water gaan kopen en dan ga ik eens spelen met die stomer :D

   Verwijderen
 2. Wat leuk en handig die juwelenstomer. Die Stacker box past perfect in je lade. Je sjaal vind ik super mooi en past echt bij alles! Net zoals je camel jas van Reiss. Beiden zie ik mezelf ook nog kopen. Je gaat daar heel véél plezier aan hebben! En dan die laarzen en nog een camera 🤣 Het zijn wel allemaal geweldige en zeer luxueuze aankopen! 👌😍 Over een mega haul gesproken 😀 Tel die bedragen maar nooit op 😭 🙃 En opletten met dingen te laten vallen 😅

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Vier maanden in één video gepropt :DDD
   En amai, ik mag echt géén dingen laten vallen, dat kost mij alleen maar geld!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig