4 januari 2021

Charlotte Tilbury Stoned Rose lipstick

Charlotte Tilbury Stoned Rose lipstick

Als lipsticklover was ik zeer blij te ontdekken dat er een fullsize Charlotte Tilbury lipstick verstopt zat in de Cult Beauty adventskalender. En dit keer geen stereotype rode lipstick voor Kerstmis - hoera! - want het werd de Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.N.G. lipstick in Stoned Rose.

Charlotte Tilbury Stoned Rose lipstick

De K.I.S.S.I.N.G. lipsticks zijn creamy, hydraterende lipsticks in tal van kleurtjes - helaas zijn de kleuren vaak limited edition, dus is het een kwestie van snel zijn. Elke K.I.S.S.I.N.G. lipstick die hier de revue is gepasseerd, wist mij te overtuigen wat betreft de formule: die is zeer aangenaam en comfortabel op de lippen en geeft ze een volle, gezonde look die niet uitloopt. Niet te glossy, maar zeker ook niet mat, en dus de perfecte middenweg op vlak van finish. Natuurlijk is een creamy formule nooit onoverwinnelijk, maar op zich is de houdbaarheid netjes, zelfs met een mondmasker.

Persoonlijk ben ik ook altijd gecharmeerd door de verpakkingen van Charlotte Tilbury: ze geven mijn make-uplade steeds een retro glam gevoel én ze liggen ook gewoon goed in de hand. De rosé gouden hulzen zorgen ook voor dat beetje extra luxe in mijn handtas!

Charlotte Tilbury Stoned Rose lipstick

Charlotte Tilbury Stoned Rose lipstick

De kleur Stoned Rose wordt door Charlotte Tilbury omschreven als een warm coral rose - maar persoonlijk merk ik weinig van de roze ondertoon. Stoned Rose neigt op mij erg oranje en warm, een beetje baksteenoranje, zélfs met Pillow Talk lippotlood als basis. De swatch op mijn arm is 'puur' Stoned Rose, op mijn lippen zie je Stoned Rose bovenop Pillow Talk. Het lippotlood geeft de kleur iets meer dimensie, maar het eindresultaat is nog steeds oranje. 

De realiteit is dus helemaal anders dan wat de productfoto's op de Charlotte Tilbury website laten uitschijnen en dat kon ik ook terugvinden in de reviews die er werden achtergelaten. Bovendien lijkt Stoned Rose anders te werken naargelang de huidskleur en kleur van de lippen - ik vind namelijk reviews waar 'ie veel meer nuderoze lijkt te zijn, maar op mijn bleek vel springt de oranje kleur er echt bovenuit. Niets mis met een oranje lipstick als dat jouw ding is, overigens! Helaas ben ik zelf niet ondersteboven van de kleur - al doet dat zeker geen afbreuk op de formule en kwaliteit van de lipstick. Een beetje jammer dus, want het lijkt erop dat ik Stoned Rose niet vaak uit mijn lipsticklade zal toveren.

Charlotte Tilbury K.I.S.S.I.N.G. lipstick - 3,5 g voor € 32,00

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

  1. Heel erg luxueus en mooi is deze wel! Dat deze aangenaam en comfortabel op de lippen voelt geloof ik graag. De kwaliteit lijkt mij TOP! Op je lippen oogt deze ook wel mooi van dichtbij, maar persoonlijk vind ik deze bij jou te oranje oogt. Is dan ook totaal anders dan wat we van je gewoon zijn. Het roze is echt iets wat bij jou past.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je hebt helemaal gelijk! Ik vind het pigment, de kwaliteit, de verpakking zoals steeds top, maar op mij is de kleur niet helemaal dat. Ik hoop dat ik er iemand anders in mijn omgeving blij mee kan maken!

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig