19 maart 2021

Weekly vlog: DIY installatie kranen & tuinprep

Weekly vlog

In deze vlog gaan we aan het werk! We installeren zelf onze kranen en preppen onze tuin voor de lente.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Hallo daar :D

  Leuk om te zien hoe je de siergrassen in je tuin kamt. De grassen moeten 'gekamd' worden. Leuke uitdrukking ook, grappig gezegd :D

  Het kwam uiteindelijk toch goed met de installatie van jullie kranen. Soms begint men aan een klus en dan duurt het plots veel langer dan je je had voorgenomen. En dan slaat de wet van Murphy vaak ook nog eens toe. Dat is heel herkenbaar ;)

  Prettig weekend xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja - die grassen zijn de soort pony tails, en dat ziet er ook een beetje als haar uit, vandaar dat wij dat kammen noemen. En dat is nodig om de dode sprieten eruit te halen.

   Oh ja, we gingen die kranen "even" installeren - dat was mis! Maar goed, het is gelukt en dat is al wat telt :D

   Verwijderen
 2. Wat een evolutie heb je doorgemaakt wat filmpjes maken betreft, he? Ik herinner me nog je eerste filmpje. Daarin liet je je stash zien, maar je was zelf niet in beeld. Nu ben je een volleerde vlogger. En zeggen dat ik je eerste filmpje ook al heel leuk vond indertijd :D Ik zou zeggen 'Doe zo voort', al klinkt dat wellicht wat te 'schoolrapportachtig' :D :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat is zeker wel zo! Ik vind het fijn om de evolutie te zien, zo weet je zeker dat het de goede richting uit gaat, haha. Het was ook allemaal een kwestie van proefondervindelijk leren en ervaren en met de juiste tools leren werken.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig