17 april 2021

Weekly vlog: oven kuisen met The Pink Stuff

Weekly vlog

Ik kreeg ein-de-lijk mijn The Pink Stuff binnen en testte meteen hoe goed het werkte, haha. We namen enkele dagen verlof maar helaas viel het weer een beetje tegen en spendeerde ik het grootste deel ervan in pyjama.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Je lakt je nagels in het filmpje :) Ik zie dat je flesje Essie Fiji alweer halfleeg is. Ik hoop voor je dat Fiji nooit uit het Essie assortiment gaat ;)

  Ik kijk uit naar de opening van het nieuwe Kruidvat in Maasmechelen waarover je het had in het filmpje. Waar ik woon (aangrenzende gemeente van Maasmechelen) hebben ze maar een klein Kruidvat en een grote winkel is toch echt wel een verademing om in rond te lopen ipv het gewurm in mijn winkel hier in de buurt.

  Een bezoekje brengen aan The Bakery in Maasmechelen staat nog op mijn to do lijstje. Jij vindt het er de moeite, hé? Grappig trouwens, hoe Timo het woord 'slagroomgebak' uitsprak. Een 'bulderlach' ontsnapte me :D

  Grappig ook hoe dat kleine cakeje gewoon 'los' op je takeaway koffie staat, hihi.

  Heb je iets van Hermes gekocht om cadeau te geven? De oranje draagtas en doos doen me aan Hermes denken ;)

  The Pink Stuff is een stevige roze pasta. Dat is apart en ook grappig. De geur is niet te storend, zeg je. Dat is zeker een meevaller bij poetsproducten, want anders heb ik de neiging om er hoofdpijn van te krijgen.

  Tigra wilde extra snoepjes :P

  Heb je die Moschino riem al lang? Ik heb hem nooit eerder bij je gezien.

  Prettige zondag :) Groetjessss

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik hoop het ook, dat zou ik heel erg vinden! :D Mijn flesje is inderdaad bijna leeg, maar ik heb al een back-up.

   Ah, dan heb jij iets om naar uit te kijken, het zag er wel een grote winkel uit. Ik vond The Bakery inderdaad wel leuk om te ontdekken, de Pink Latte was echt een aanrader.

   De oranje tas was inderdaad van Hermès, het was een koffiemok voor Timo zijn verjaardag!

   The Pink Stuff ruikt inderdaad nog vrij lekker - dus dat maakt het dan toch iets aangenamer kuisen, haha.

   Die riem heb ik enkele weken geleden gekocht, online besteld waar ik een kortingscode voor kon gebruiken, en die heb ik inderdaad nog niet eerder laten zien - goed gespot!

   Verwijderen
 2. Altijd een goed idee zo een verlengd weekend. Al is het zelf gecreëerd. Mooi weer op vrijdag en zelfs op marktdag een bankje gevonden 😂 Het skin smoothing eye masker zou niet meer verkrijgbaar zijn, of ze hebben mij dat wijs gemaakt bij Clarins in de Outlet Maasmechelen Village ☺️ Hoe leuk die pink stuff. Lijkt wel aardbeiencrème 😊 Heel wat moeite moeten doen voor een bak voor het karton in te doen 🤣 En geen gebrek aan lekkers 😋 Dat wordt volgens mij sporten 😅

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh echt?! Ik heb het daar nog gekocht indertijd - jammer wel.
   Die Pink Stuff ruikt ook lekker, dus ja, je kan inderdaad denken dat het aardbeiencrème is, haha. Zou het wel niet opeten :D

   Verwijderen
 3. Dus als ik het goed begrijp verliet je Maasmechelen Village zonder één of meerdere lipproducten van Tom Ford? Dat zijn we de laatste tijd niet meer gewend van je ;D Jammer dat het weer die dag zo omsloeg, maar de koffie en het gebak van bij The Bakery hebben je wel goed gesmaakt :P

  In mijn streek zijn nonnevotten die rode snoepjes met een kuiltje bovenop. Je ziet ze soms bij het schepsnoep liggen. Toen ik nog op school zat waren nonnevotten nogal populair bij scholieren om mee te nemen in een zakje op schoolreis :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, echt!! Ik verbaasde mezelf :D Misschien als we wat langer waren blijven plakken, maar het weer werkte niet mee. Gelukkig wel onderdak gevonden bij The Bakery :D

   Oh ja, die snoepjes ken ik! Wij noemden ze nonnepoepkes :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig