16 mei 2021

Empties! Opgemaakt april 2021

Opgemaakt

Ik toon jullie weer de opgemaakte producten van april - inclusief een fail!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

5 opmerkingen

 1. Hoi :)

  Ik moest lachen toen ik je lege flesje Essie Fiji zag verschijnen. Ik verslikte me bijna in mijn eten :D Je hebt er weer een exemplaar van opgemaakt, hihi :)

  Jaaaa, Estee Lauder heeft fijne producten in hun gamma. Ik kocht deze week nog de daywear dagcreme (de sorbetversie). Ik ben benieuwd. Eerst nog een andere EL dagcreme opmaken.

  Ik kocht ook de Total Eye Lift van Clarins. Het viel me meteen op dat de flacon best zwaar aanvoelt.

  Jammer van de scrunchies.

  Leuk, die verpakkingen in de vorm van honingpotjes bij de gezichtsmaskertjes <3

  Mooie ooglook met een bijzondere bruine kleur erin verwerkt ;)

  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vergat nog enkele dingen te zeggen :D

   Bij de apotheek kan je kleine toestelletjes kopen die dienen om medicatie te halveren. Er zit dus een mesje in verwerkt. Misschien kan dat je helpen om grote pillen door te slikken. Een andere tip is om een hapje eten in je mond te steken en te kauwen. Daarna stop je je pil erbij in je mond en je maakt er 1 prop van. Dan kan je het geheel in 1 keer doorslikken. Het is dan net alsof je gewoon een hapje eten doorslikt. Je proeft dan ook amper de bittere smaak van de medicatie. Wel voldoende water drinken (indien nodig) als je klaar bent. Hopelijk is mijn uitleg duidelijk. Ik hoop echt dat ik je een beetje heb kunnen helpen met je probleem, want ik weet hoe vervelend het is om moeite te hebben met het inlikken van grote pillen ;)

   De maskers van Origins vind ik ook fijn. Ik heb er al een mooi aantal van in mijn collectie. De laatste nieuwe telg is 'Out of Trouble'.

   Vroeger gebruikte ik nooit 2 maskers na elkaar, maar nu wel. Bvb. een hydraterend masker na een reinigend masker.

   Grappig hoe je 'rich crrrrream' uitspreekt :D

   De Clarins zelfbruiner ga ik in mijn achterhoofd houden.

   Ik had veel te vertellen deze keer, maar nu ga ik slapen...zzz...

   Bye **

   Verwijderen
  2. Haha, het was alweer even geleden, dus het zat eraan te komen dat ik een nieuw flesje zou opmaken :D
   Die flacon van Clarins Total Eye Lift is inderdaad best heavy, maar het voelt ook wel goed aan, vind ik. De verpakking is dan deel van de ervaring :-)
   Oh ja, die toestelletjes heb ik wel al eens gezien! Ik heb al meerdere trucjes geprobeerd met medicatie, maar het lijkt wel alsof mijn keel dicht gaat als ik dat moet slikken - het zal wel tussen mijn oren zitten, haha. Nu probeer ik de tablet gewoon zo ver mogelijk naar achter te steken en dan onmiddellijk veel water te drinken, en dat werkt!
   Ik denk dat ik dat vroeger ook niet echt deed met maskers, maar als je veel met skincare en beauty bezig bent, zie je wel de voordelen van de verschillende stappen / maskers, dus nu is dat echt een stappenplan geworden, haha.

   Verwijderen
 2. Oh wat een prachtige oogmake-up! ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ‘Œ Welk palet heb je gebruikt? Wat vond je nu van de gummies voor het haar? Amai, wat een grote verpakking voor een lipmasker. Moet een masker zijn voor zeer grote en dikke lippen ๐Ÿ˜‚ Ik kan die makkelijk 2x gebruiken ๐Ÿ˜‰ Het honingmasker van Papa Recipe lijkt mij ook wel heel erg fijn. Voor mij is dat nieuw. De Rich Cream van Augustinus Bader zou wel iets voor mij kunnen zijn, maar zoveel geld wil ik er niet aan spenderen ๐Ÿ˜ฎ Je decolletรฉ heeft nu wel de allerbeste verzorging ooit gekregen ๐Ÿ˜Š Je kan misschien nog vlug wat voorraad van de Joico Body Luxe Root Lift inslaan ๐Ÿ˜œ Momenteel gebruik ik van Joico producten voor gekleurd haar en die bevallen mij heel erg goed. Zo jammer dat de rek zo vlug uit de Slip Crunchies zijn. En al helemaal voor die prijs ๐Ÿ˜ฎ Een schande! Jij drinkt die nagellak wel op ๐Ÿ˜‚ Weer goed gesmeerd de voorbije maand ๐Ÿ˜‰

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik gebruikte een palet van MAC, Natural Vice, limited edition helaas. Die gummies waren wel fijn, gewoon om mijn haar te helpen er beter uit te zien en minder af te breken. Maar ik ben nu overgeschakeld naar die van het Kruidvat huismerk, om eens te zien wat het verschil is.
   Haha, ik heb naar jou geluisterd ivm The Rich Cream en hem op mijn decolletรฉ gesmeerd :D Maar inderdaad, het is wel vrij prijzig.
   Die Root Lift is dus nergens meer te vinden, ik ben te laat!! Ik vond het zo erg... En dan hoorde ik bij de kapster vorige week ook nog eens dat Joico de K-Pak Smoothing Balm ook niet meer verkoopt! Ik viel helemaal van mijn stoel, zo een goed product en een bestseller...
   Haha, mijn nagels lak ik een keer per week, dus dan gaat het er wel door hรจ. Ik ben wel trouw aan Fiji :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig