3 oktober 2021

Weekly vlog: Ikea, Special FX make-up & kermis

Weekly vlog

Ik word tijdens een special FX make-uples omgetoverd tot een halve zombie, ga helemaal los bij de bakjes in de Ikea en doe mij tegoed aan de smoutebollen op de kermis!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Ik hoorde die donuts roepen: ‘neem mij mee en mij en mij …’ en ja hoor! 🤣 Kwam die speciaal voor uwe camera trommen? 😄 Je vriendin had je precies goed toegetakeld 😜 Wel knap gedaan seh! 👍 Ik ben al benieuwd hoe de inhoud van je lades eruit gaan zien. En bakjes genoeg om te kuisen 😄 Hoe leuk is dat om ons mee te laten genieten van het vuurwerk op de eerste rij 👍 Ik was eigenlijk van gedachte dat Timo iets met kunst zijn beroep was, maar eigenlijk is dat zijn hobby? Aan eten was er weer geen gebrek en dan klaagt dat nog van honger 🤣🤣

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha! Ja, die mens had door dat ik aan het filmen was en wilde wel graag op camera, supergrappig!
   Oh ja, die make-up was echt goed gedaan en het zag er ook best creepy uit. Was blij dat ik het achteraf gewoon kon verwijderen, haha.
   Nee, dat is zijn hobby! Zou natuurlijk leuk voor hem zijn om daar meer een beroep van te maken, het is hem gegund!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig