12 december 2022

Weekly vlog: kerstversiering in huis & winterse make-up

Weekly vlog

In deze vlog schieten de kerstvibes de hoogte in: we halen de kerstversiering uit de kelder, eten enkele gerechtjes op Winterland en genieten van de gezelligheid in de stad. Op verzoek toon ik jullie ook mijn huidige make-uproutine en sluit de vlog af met lekkere scones!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

11 opmerkingen

 1. Wat een gezelligheid weer in jou vlogs, heerlijk om naar te kijken. Zo gezellig ook in de Belgische steden. Ik hoop op 2de Kerstdag naar Antwerpen te kunnen gaan... net als vele andere Nederlanders van plan zijn denk ik😃 Het was koud he!...maar nu nog veel kouder brrr... maarja ik vind het wel bij december horen.
  Jou reactie bij de Too Faced shadow insurance is precies de mijne! Wat een verschrikkelijk onhandige verpakking is dat geworden. De werking vindt ik ook minder, de substantie lijkt droger dan de tube. Weet jij toevallig een goede vervanger? Want ik moet echt op zoek naar iets anders, helaas.
  Die bronzer van Gucci is ook heel mooi! Ik gebruik nog steeds de Laguna van Nars, een aantal jaartjes alweer maar ik zou weleens iets anders willen proberen, ik vind hem een beetje iets te oranje worden. Ik kan me herinneren dat jij er ook een van Hourglas had. Welke zou jij aanraden? Ik heb gelezen dat de nr.1 van Gucci een hele mooie natuurlijke kleur is...maar misschien is die weer te licht voor mij. Moeilijk kiezen als ik ze niet uit kan proberen.
  Ik hoor het graag van je... ook van de oogschaduw primer😉
  Fijne week nog en warme groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het hoort er zeker bij, maar toch even wennen als het daadwerkelijk zo koud is! Gelukkig kunnen we dan regelmatig opwarmen in de gezellige zaakjes :-)
   Ik heb de indruk dat de substantie wel dezelfde is, maar omdat je die moet aanbrengen met een sponsapplicator, voelt hij inderdaad droger aan. Ik moet in elk geval twee keer product bijnemen om mijn oogleden in te smeren. Vroeger was het gewoon een beetje knijpen en dan was het in orde!
   Ik heb hiervoor de primer van Urban Decay gehad, die was ook prima! Zit in een zacht tube, wel met applicator, maar die applicator had ik uit de dop gesneden en dan heb ik gewoon het product eruit geknepen, zoals ik het gewend was. Andere primers heb ik nog niet echt getest, dus ik ga zelf ook een beetje rondkijken eens deze van Too Faced op is!
   Hourglass was inderdaad een mooie bronzer, die zou ik zeker opnieuw kopen. Ik heb er nu eentje in een set van vorige Kerst, die is wel wat kleiner, maar de kleur werkt goed. Die nr. 1 van Gucci was ook erg mooi, ik wilde zelf gewoon graag een iets donkerdere versie - maar ik moet zeggen dat ik zelf ook wel blij was dat ik ze in het echt kon swatchen, dan zie je meteen wat er werkt!
   Denk dat de bronzer van Hourglass misschien nog net wat meer naturel is door die swirl van poeder erdoor, maar ik kan ze beide aanraden.

   Verwijderen
  2. Hi Stamatia!....hier ben ik weer, om het maar weer even over de zoektocht naar een oogschaduw primer te hebben... Ik heb goede reviews gelezen over de Mac Prep + Prime 24-Hour Extend Eye Base. Ik denk dat ik die ga bestellen. Ik zal het je laten weten wat ik er van vindt. Ik ben die van Too Faced helemaal zat haha...

   Verwijderen
  3. Oh, ik snap je helemaal! Ik vind het zo'n crappy verpakking en zo onhandig.
   Je bent misschien wel wat op het spoor met die van MAC! Ik hoor het graag :-)

   Verwijderen
 2. Jezus is nog niet geboren, maar ik zou denken dat Hij nog wel komt, niet?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat zal inderdaad zo zijn! Maar vorig jaar is hij dus effectief gestolen, vandaar dat ik dacht dat hij nog niet vervangen was :-)

   Verwijderen
  2. Oh... hopelijk laten ze hem dit jaar in de kribbe liggen 💫

   Verwijderen
 3. Je had pan geraakt in je bronzer! 🥰

  Ik denk dat je 3 blushes van Hourglass in je collectie hebt. Welke is je favoriet? Ik wil er ook graag eentje hebben van dat merk, maar ik kan dus níet kiezen...

  Ben je ook zo benieuwd naar de nieuwe highlighters die Charlotte Tilbury gaat uitbrengen? Ik denk dat het er 7 zijn.

  Xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, moeilijke keuze! Ik heb Diffused Heat nu al twee keer gekocht en (bijna) opgemaakt dus dat zegt wel wat. Maar Iridsescent Flash vind ik ook prachtig!
   Hmm, ik wist daar precies nog niets van?! Zeven highlighters, dat is ook om keuzestress van te krijgen :D Ik houd het in de gaten, dat is zeker!

   Verwijderen
  2. Ik laat je even weten dat de nieuwe highlighters van Charlotte Tilbury vanaf vandaag te koop zijn in haar webshop. Sommige exemplaren zijn voor mij te donker, dus dat scheelt qua keuzestress. Ze heeft 7 kleuren uitgebracht, dus er is voor elk wat wils. Pillow Talk zit er ook tussen, maar dat is bijna niet te vermijden bij CT, haha 😀😀

   Een fijne dag nog in Hasselt 🙋‍♀️

   Verwijderen
  3. Ik heb direct gekeken :D Ik neig naar de eerste drie, de rest is te donker. De eerste is zelfs wat te ijzig voor mij, denk ik, die is voor hele lichtje huidjes. De champagnekleur vind ik mooi, Pillow Talk uiteraard ook, maar ik heb die andere Pillow Talk highlighter laatst gekocht dus ik denk niet dat dit zo heel anders is. Voorlopig nog geen drang om er te kopen :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig