28 maart 2023

Weekly vlog: skincare routine & Hermès beauty

Weekly vlog

Een rustige vlog! Ik toon jullie mijn ochtendlijke skincare routine en mijn superduper fancy nieuwe Hermès make-up. We gaan nog even de stad in, maar het regende echt het hele weekend... :-( Hopelijk snel beter weer!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Oh nu zie ik het ook bij jou zonder het trechtertje haha, geweldig goede tip van jou, zo blij mee! :D anders had ik 'm bijna weggegooid... ja ik kan over die verpakking blijven zeuren haha.
  Super mooie kleur de bronzer van Hermès. En die lipstick van Lancome ook heel mooi, lekker fris kleurtje. Hele leuke video weer en heel fijn om naar jou skincare routine te kijken.
  Ik heb de airwrap ook en bij mij zakken de krullen er helaas heel snel uit, dus ik gebruik 'm alleen als föhn. Fijn dat je die hebt kunnen verkopen en hopelijk heeft diegene er wel veel plezier van want het ligt ook wel aan het type haar dat iemand heeft.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik wist dat ik er jou blij mee zou maken :-D Nu kunnen we tenminste even verder!
   Aangezien ik ook de aparte föhn heb, was het voor mij inderdaad niet meer zinvol om hem te houden. Blij dat ik er iemand anders gelukkig mee kan maken! En dan ligt het hier tenminste niet te verstoffen in de kast.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig