27 juni 2011

BEAUTYLOVES ONTDEKT PARFUMA & NUBO


Mijn meest recente treinrit naar Antwerpen bracht mij tot bij Parfuma. Wel gekend ("al van gehoord"), maar ik was er nog nooit effectief geweest.

De Antwerpse Parfuma- winkel (hun andere vestiging vind je in Wijnegem) is in elk geval een bastion van exclusieve parfums, verzorging en make-up. Kwijl even mee...


Die avond werd ook hun nieuwste aanwinst voorgesteld: NuBo is een exclusief huidverzorgingsmerk dat ze zijn gaan oppikken in Londen, waar het voor het eerst werd verkocht bij Harrods. Intussen verkoopt Parfuma het ook en wel exclusief voor de Benelux. 


NuBo is een anti-ageing huidverzorgingslijn uit het luxesegment (high tech structuur en onderzoek meets luxueuze verpakking) en is geschikt voor mannen en vrouwen vanaf 30 à 35 jaar. Er wordt gefluisterd dat Kate Middleton fan is en ook Kylie Minogue is een fervent gebruikster.

Het NuBo- gamma bevat geen parabenen, petroliumderivaten, synthetische geur- en kleurstoffen, noch SLS.
De traditionele verzorging voegt actieve stoffen aan de huid toe om een beter werking te stimuleren. Het resultaat is dat de huid ook afvalstoffen en vrije radicalen aanmaakt. Op die manier kan de huid de goede stoffen niet opnemen. NuBo gaat daarin een stapje verder (met het gepatenteerde Cell Dynamic Complex) en recycleert de afvalstoffen naar zuurstof en water, een echte energiebooster, en laat de huid stralen.

4 producten werden uitgebreid aan ons voorgesteld:


The Essence (30 ml - € 220,00) bestaat in een versie voor dames en heren (zelfde product, andere verpakking) en is, zoals de naam al laat vermoeden, een krachtig serum. Dit is hun sterproduct, het zorgt voor een instant lift en jeugdige uitstraling. Het bevat een hoge concentratie radiola en zuivert de huid van afvalstoffen door middel van mangaanzout. 's Morgens te gebruiken over de dagcrème, 's avonds te gebruiken onder de nachtcrème. Dit doet mij qua structuur, kleur en geur trouwens wel erg denken aan mijn Estée Lauder Advanced Night Repair, al kan ik de werking niet vergelijken.


Diamond Peel & Reveal ( 2 x 80 ml - € 65,00) is een microdermabrasie op basis van diamanten. Luxe ftw, of zoiets? :) Het is een tweefasig product dat de huid polijst en onzuiverheden verwijdert, om celvernieuwing te stimuleren. Hierover volgt nog een review, want ik kreeg de kans om dit aan den lijve te testen!


Vitamin C 12% Concentrate (15 ml - € 70,00) bevat het hoogste percentage vitamine C op de markt. Het voelt warm aan op de huid en zorgt ervoor dat je huid straalt, egaliseert de huidstint en werkt tegen pigmentvlekken. 's Avonds meng je 2 druppeltjes met je nachtcrème (vergeet dan overdag je SPF niet!) en dit in een kuur van 28 dagen.


Voile (30 ml - € 25,00) is dan weer een hybride tussen huidverzorging en make-up. Het geeft de huid een onzichtbare sluier en perfectioneert en matteert de huid. Je kan het aanbrengen over je dagverzorging en zelfs over je make-up (ideaal om een snelle touch-up te doen), want het verkleint poriën en egaliseert de huidskleur. Het is verkrijgbaar in drie tinten (0, 1 en 5); op de foto zie je swatches van 1 en 5.

Het NuBo- gamma bevat momenteel zo'n 21 producten. Ze zullen de lijn ook nog uitbreiden met producten voor de jongere huid, de gemengde/vette huid en producten voor heren.
Het ziet er en klinkt allemaal heel erg veelbelovend uit, maar daar hoort wel een gepast prijskaartje bij. Bepaalde producten, zoals Voile, zijn dan wel weer betaalbaar. Niet alles is geschikt voor een snelle of impulsieve aankoop, al is het wel duidelijk dat de producten gericht zijn op de doelgroep van 30 à 35 jaar, dus niet meteen iets voor een studentenbudget.

Binnenkort meer over het NuBo Diamond Peel & Reveal- duo!

Het volledige NuBo- gamma vind je terug op de website van Parfuma. Die website huist trouwens ook een hele webshop: alle producten zijn online te koop en verzending is gratis bij aankoop vanaf € 50,00.
Share:

7 opmerkingen

  1. Die peel & reveal ga je geweldig vinden :D Duur maar werkt enorm goed. Wist niet dat ze het in België verkochten.. thx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jeetje wat een hoop mooie producten zeg! :O Ik kende al deze producten nog niet. Als ik eens in Belgie ben zou ik waarschijnlijk wel even langsgaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige foto's, het ziet er allemaal zo luxe en duur uit.
    Liefs, xxxx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oehlala, op basis van diamanten! Benieuwd naar je Peel & Reveal review.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet er allemaal heel luxueus uit!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. De peel & reveal is echt super, ik ben er alvast fan van!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik zou die Voile alleen al kopen voor de verpakking. Pink and pretty :-)

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig