13 augustus 2013

CAUDALIE DIVINE


Er divine uitzien, dat is het doel. Bij Caudalie is dat het middel, want ze hebben een hele collectie met divine producten. Ik testte er drie!


De eerste is de Jambes Divines of Divine Legs, hét product dat je tegenwoordig op heel wat blogs en in heel wat YouTube-filmpjes ziet voorbijkomen als redder in nood. Het is een klein wondermiddeltje dat je een instant kleur geeft, met maar heel weinig inspanningen.

Iets dat ik wel kan appreciëren, want zelfs met het mooie weer slaag ik er amper in om mijn benen te doen bruinen. De schuld van het bureauleven, zeg ik. Mijn benen zien het hele jaar geen zon en zijn vergeten wat het is om een tintje te krijgen. 


Jambes Divines is een instant getinte body gel voor je lichaam, maar vooral voor je benen, dat je meteen voorziet van een gezond kleurtje. Het ziet er echt eng uit in het flesje en dat betert niet als je het product in je hand pompt, zo donker! Gelukkig blijft het niet zo. Een pompje per been is voldoende en dat smeer je dus volledig uit. Die donkere gel past zich dan als bij wonder aan aan jouw eigen huidskleur en geeft je een gezonde zonnegloed. Even laten drogen en klaar!

De formule van de Jambes Divines is voor 92,80% natuurliljk en bevat extracten van witloofwortels, johannesbrood, koolzaad en voedende druivenolie. De bruine kleur krijg je van de witloofwortels, die de benen de kleur geven die ze zouden krijgen bij het natuurlijke bruiningsproces. Er zit ook amber- en koperkleurig parelmoer in, maar op mijn benen zie ik - gelukkig - absoluut geen glitter terug.

Raad eens welk been ingesmeerd is? :)

Ik vind de Jambes Divines gemakkelijk en ik houd van het snelle en duidelijke resultaat (al is dat met mijn melkflessen niet echt een prestatie, haha) maar niet helemaal foolproof waterproof. Een druppel of twee kan geen kwaad, maar een felle regenbui met dikke druppels wordt mijn kleurtje fataal.Wel helemaal foolproof is Huile Divine, de beauty musthave! Deze droge olie wordt verkocht in een mooie glazen fles met spraypomp en een stop in essenhout. De geur opent met Marokkaanse en Bulgaarse roos, gevolgd door pompelmoes en roze peper en eindigt met ceder, vanille en witte muskus.

De multifunctionele olie is geschikt voor je huid, haar, nagels en zelfs je badwater. Het is opgebouwd uit plantaardige oliën (druiven- en sesamolie, maagdenolie van hibiscus en extra vierge olie van bio argan), vloeibare karitéboter en antioxiderende polyfenolen van de Caudalie-druiven.Last, but not least (en mijn favoriet!), de Divine Scrub, een smeltende peeling zonder water die is opgebouwd uit exfoliërende bruine suikerkristallen en plantaardige oliën. De scrub is vrij hard, een beetje wasachtig en ik schraap er een handjevol uit eens ik onder de douche sta. Wanneer de scrub in contact komt met het water op je huid, voel je hem wegsmelten en omvormen tot een melkachtig product. Hij scrubt je huid heel erg zacht en je wordt omgeven door een überlekker, delicaat parfum. De scrub heeft namelijk dezelfde geur als de Huile Divine, maar dan versterkt met oranjebloesem en zonnejasmijn. Hemels!

Caudalie - verkrijgbaar bij de (para)farmacie
Jambes Divines - 100 ml voor € 28,16
Huile Divine - 50/100 ml voor € 18,48/28,16
Divine Scrub - 15 g voor € 24,64
Kaars - 150 g voor € 28,16
Share:

15 opmerkingen

 1. Ik vind deze reeks een schot in de roos! Heerlijke producten die ik alle drie graag gebruik!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die divine legs is inderdaad fantastisch! Ik gebruik die ook heel vaak! Ik heb zelfs in Lissabon een tweede fles in reserve gekocht (Divine legs was op dat moment uitverkocht in Belgie)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi subtiel kleurtje zeg! Ideaal als je een jurkje draagt naar een feestje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I love absolutely everything in this line! I have already used up my tub of scrub, and I use the oil in my hair as a leave-in treatment every time I shampoo my hair. Haven't found anything better!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wil zeker en vast de divine legs nog aankopen, maar wel zonde dat het niet echt tegen water kan... Dat vind ik wel een nadeel.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De scrub heb ik ondertussen ook en hij is echt goeeeeeed! En waauw, die benenfoto zegt het allemaal eh :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. De huile divine ga ik gauw halen, klinkt heerlijk !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben zo benieuwd naar deze producten.. ze lijken me heerlijk!
  Eefje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben ook fan van deze producten!! De geur is zoo héérlijk :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb een soortgelijke 'bruiner' voor de benen en een scrub, maar beiden zijn ze van Guerlain, van de Terracotta lijn van deze zomer. Die spulletjes zijn ook best fijn ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oh vind eht wel fijn dat je een pompflesje hebt bij de jambes divine

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig