15 augustus 2013

ORAL-B TRIUMPH BLACK 7000: Poetsen als een pro!


Vorig jaar ben ik overgestapt naar een elektrische tandenborstel. Om de overstap te vergemakkelijken, begon ik met de Oral-B TriZone, met een borstel die lijkt op een gewone tandenborstel. Dit jaar ga ik helemaal pro, want de Triumph Black 7000 is hét paradepaardje van de hele Oral-B-lijn. De Rolls Royce onder de elektrische tandenborstels, zo je wil, en dat verklaart ook wel het prijskaartje.Misschien niet onbelangrijk, ik vind hem ook de mooiste. Zoiets is natuurlijk niet prioritair, maar als je een beetje van design houdt, kan een strakke verpakking en een mooi design wel het verschil maken. Ik vind de sleek, zwarte uitvoering met blauwe lampjes in elk geval heel mooi afsteken in mijn witte badkamer. Zelfs mijn vriend is jaloers, maar we zijn dan ook allebei niet zo stiekeme design geeks.

Aan alle details is gedacht: de Smart Guide (dat 'klokje' dat je begeleidt bij het poetsen) is ook strakker geworden, je krijgt 5 opzetborstels in je pakket en er zit een hele mooie, magnetische reisetui bij om dit schatje op gepaste wijze mee op reis te nemen.De Triumph Black 7000 heeft zes poetsmethodes: dagelijkse reiniging, gevoelig, polijst, massage, grondige reiniging en reiniging van de tong. Hij pulseert, oscilleert en roteert tot 48.800 poetsbewegingen per minuut en is, naast een schoontje om naar te kijken, dus ook gewoon een supergoede elektrische tandenborstel.

Intussen ben ik ook helemaal overgestapt naar de ronde borstels die je meestal bij een elektrische tandenborstel ziet. Ik moet zeggen dat ik de vorm van een gewone tandenborstel niet mis, al heb ik er nog eentje staan voor noodgevallen (soms vergeten bepaalde mensen de elektrische tandenborstel tijdig op te laden, kuch).

Oral-B Triumph Black 7000 - € 249,99 - verkrijgbaar vanaf 1 augustus 2013 bij de betere elektrozaak
Share:

13 opmerkingen

 1. Die ziet er echt mooi uit! En handige etui om op reis te gaan. Maar zo duur!???

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook helemaal verkocht. Echt niette vergelijken met mijn eerste basic tandenborstel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. shame on me met mijn manuele tandenborstel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad een erg mooie tandenborstel, maar zou zelf nooit €249 geven aan ... een tandenborstel...
  On the Other Side... een dikke YaY voor elektrisch poetsen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Maar de opzetborstels leveren ze dan nog wel in het wit. Steekt een beetje goedkoop af tegen dat stylishe zwart :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha! Ja, ik maakte mij dezelfde bedenking. Ik denk wel dat ik daar aan zou moeten wennen, we zijn al zo lang die witte opzetborstels gewend.

   Verwijderen
 6. Wat een stoere tandenborstel. Voor zover een tandenborstel stoer kan zijn natuurlijk! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er wel fancy uit ! Ik ben ook sinds kort overgeschakeld op elektrisch poetsen, voelt wel fijn aan !

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Zooooowwwwwwww! Wat DUUR! Maar poets zelf ook electrisch met Oral B en wil niet anders meer. Geloof wel dat dit een fijne is!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die ziet er zo fantastisch uit!!! Ik heb ook een van oral B en die was toen al net geen 200€... De batterij laat het tegenwoordig wel afweten. Als hij niet constant in het stopcontact zit kan ik zelfs geen 1 beurt meer uitdoen. Maar hij is ondertussen ook wel al 4 jaar oud...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Duur, amaai, maar toch de moeite denk ik. Ik heb zelf ook een Oral B tandenborstel, en hoewel hij minder fancy is dan deze, ben ik er toch heel tevreden van.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik poets al jaren elektrisch. Dit is toch wel de fijnste elektrische tandenborstel die ik al gehad heb!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooi ! Ik poets ook het liefst elektrisch. Geeft mijn tanden altijd een properder gevoel.

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig