4 oktober 2013

RiRi hearts MAC Fall collection


De liefdesaffaire tussen MAC en Rihanna is al een tijdje bezig en morgen komen we aan het volgende hoofdstuk met de vrij uitgebreide RiRi hearts MAC herfstcollectie.


RiRi hearts MAC valt eerst en vooral op door de geweldige verpakking. Althans, dat vind ik ervan, want het is rosé goud en het blinkt. Het is een beetje you love it or you hate it en ik ben overduidelijk de eerste categorie. Ik houd er wel van als de limited edition verpakkingen ook echt uniek zijn en afsteken tegen de gewoonlijke, zwarte omhulsels.



Ik testte de twee meest gewilde lipsticks van de collectie, RiRi Woo en Talk That Talk. RiRi's handtekening vind je ook terug op de lipstick zelf, heel leuk gedaan! Beide lipsticks hebben een retro matte finish en zijn dus matte lipsticks. Ze houden zéér lang op de lippen, maar vereisen toch wel een klein beetje meer aandacht bij het aanbrengen. Zo moeten je lippen wel in goede conditie zijn, want met een matte lipstick zie je al snel elke oneffenheid. Het helpt ook om een lipbalsem aan te brengen voor je begint en die even te laten inwerken, zodat je een gladdere ondergrond hebt om over te werken. Als je bang bent om een felle kleur rechtstreeks aan te brengen, kan je ook altijd werken met een lippenseel. Iets dat ik wel kan aanraden, trouwens, want ik vond het verdikke lastig om de lipsticks recht vanuit de huls op mijn lippen aan te brengen en niet buiten de lijntjes te gaan. Een lippotlood is ook geen overbodige luxe, maar ook die kan je in deze collectie in de aangepaste kleur kopen.



RiRi Woo is een matte cool red en is een repromote van afgelopen voorjaar. Wie hem toen gemist heeft, kan nu nog snel zijn slag slaan. Online ging het best hard, trouwens, daar is RiRi Woo (zowel de lipstick als de lipglass) helaas uitverkocht. Je weet dus wat te doen, morgenvroeg... #kamperenaandeMAC RiRi Woo is geïnspireerd op de populaire Ruby Woo van MAC en is een soort rood dat iedereen wel staan. Redelijk fel, maar wel heel erg gesofisticeerd.



Talk That Talk is een matte dark plum en staat Rihanna geweldig. Het is even schrikken, want in de huls ziet deze lipstick er echt héél erg donker en moeilijk draagbaar uit, maar eens je de swatch ziet, merk je wel dat het ietsje draagbaarder is op de lippen. Het blijft natuurlijk een donkere kleur, maar ik vind hem wel erg mooi. De rode RiRi Woo vind ik wel wat gemakkelijker werken. Op mijn lippen zie je Talk That Talk niet voluit, maar lichtjes aangebracht met een penseel. Zo kan het dus ook, al komt hij het best tot zijn recht als je hem aanbrengt zoals Rihanna op de promofoto. Da's nog even oefenen voor mij :)

Hibiscus Kiss, het Powder Blush Duo, vond ik ook erg mooi. Maar ook al uitverkocht online! :( Wie staat er morgen bij MAC?

RiRi hearts MAC - vanaf 05.10.2013 te koop bij MAC-counters en online via maccosmetics.be
Oogschaduwpalet in Her Cocoa / Smoked Cocoa - €42,00
Lipstick in Nude / Who's That Chick / RiRi Woo / Talk That Talk € 20,00
Lipglass in RiRi Woo - € 19,00
Pro Longwear Lip Pencil in RiRi Woo / Talk That Talk - € 17,00
Extended Play Lash in Gigablack - € 21,00
Liquidlast liner in Pointblack - €22,00
Veluxe Brow Liner in Deep Brunette / Deep Dark Brunette - € 20,00
Powder Blush Duo in Hibiscus Kiss - € 27,50
Powder Blush in Bad Girl Gone Good - €22,00
Cream Colour Base in Diamonds - € 19,50
Wimpers 36 Lash / 35 Lash - € 13,00
282 SE duo fibre shader brush - € 33,50
187 SE duo fibre face brush - € 48,00
Share:

14 opmerkingen

  1. wat een mooie, rosé gouden verpakkingen :)

    ik gelijk op jou...wat het grote aantal sproetjes betreft dan toch ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. RiRi Woo ziet er geweldig uit! Perfecte kleur rood.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De verpakkingen zijn inderdaad prachtig! Talk that Talk ziet er op de lippen en geswatcht inderdaad helemaal anders uit dan in de huls. Eigenlijk vind ik beide kleuren wel mooi

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw de Riri Woo is schitterend! Echt een supermooie kleur. De talk talk talk is denk ik vooral mooi voor een getinte huid, niet echt voor bleke velletjes.

    http://windowonmywardrobe.blogspot.be/?m=1

    BeantwoordenVerwijderen
  5. zo'n tinten staan mij helaas niet maar vind ze er wel heel classy uitzien!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wow, heel mooi! ook de verpakkingen zijn prachtig :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. De lipstickhulzen zijn wel heel mooi gedaan ! De kleuren spreken mij niet echt aan. Ik ben meer van de nude lippen.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Die verpakking is echt supermooi!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik ben ook fan van de verpakking! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  10. the red one is amazing!
    looks sooooo good on u!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. RiRi Woo is geweldig, de verpakkingen zijn ook zó mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig