24 november 2013

Guerlain Crazy Paris


Dat het binnenkort feest is, laat Guerlain duidelijk merken, want met de Crazy Paris kerstcollectie haalt het merk alles uit de kast.

Parijs, de lichtstad maar ook Guerlains thuisstad, schittert natuurlijk het felst in de nacht. De verpakkingen zijn daarom voornamelijk zwart lacqué met hier en daar een neon accent. De geperste poeders (Terracotta en Météorites) zijn ietsje anders, want zij weerspiegelen in een soort van neon holografische print het iconische huisnummer van Guerlain op de Champs-Elysées, nummer 68.



Het Crazy Paris oogschaduwpalet is een complete kit voor avondjes uit: links heb je twee matte poeders. De grijze en zwarte kleur zijn nat of droog te gebruiken, als oogschaduw of als eyeliner. Je kan er dus perfect je ogen mee definiëren. Rechts zie je dan vier glanzende kleuren oogschaduw om je ooglid een accentkleur te geven. Je kan deze ook droog of nat gebruiken en je kan voor een accentkleur kiezen of ze in elkaar blenden. De pigmentatie is erg goed, enkel de grijze en roze kleur geven in de droge swatch op mijn arm net ietsje minder af. Ik vind dat je alles tesamen een mooie mengeling krijgt van draagbare en opvallende kleuren, wat zeker welkom is als je gaat feesten. Mijn ooglook is dan ook ietsje zwaarder, zeker als je dat combineert met een felle lipkleur.



En de verpakking is weer schitterend! Het palet wordt beschermd door een mooi velours zakje, deze keer met felroze accent. De verpakking zelf is zwaar en glanzend zwart. Binnenin krijg je een hele grote spiegel met als afwerking PARIS in felroze letters. Zelfs de bijgeleverde kwastjes zijn perfect synchroon met de rest van de collectie.


Guerlain staat onder meer bekend om zijn Terracotta bronzers. Voor de Crazy Paris-collectie werd het een Terracotta-poeder met een roze twist, om je wintervel terug tot leven te wekken.
Crazy Terracotta is een superfijne bronzer met roze accenten die de huid opwarmt. Hij is redelijk licht, wat ik erg kan appreciëren. Ik ben sowieso vrij bleek en in de winter wordt het er niet beter op. Crazy Terracotta is echter een heel draagbare bronzer die mijn jukbeenderen perfect aanzet.



Hij ruikt zalig, naar viooltjes en zit in een superzware magnetische verpakking. In het deksel zit een neon, holografische '68', dat dus refereert naar het huisnummer van Guerlain op de Champs-Elysées en verschrikkelijk moeilijk op de foto te krijgen is.




Er zitten ook twee lipproducten in de collectie. De Rouge Automatique in Illusion is voor mij de wat vlottere, jongere optie. Illusion is transparanter en gemakkelijk aan te brengen, maar oogt ietsje jonger door de glitters die in de lipstick zitten. Ik voel ze lichtjes zitten op het moment dat ik de lipstick aanbreng, daarna heb ik er geen last meer van.




Ietsje chiquer is de Rouge G de Guerlain in Provocative. De verpakking vind ik geweldig (zwart lacqué, neonroze accent én met ingebouwd spiegeltje), maar wel erg zwaar. Provocative is een dieproze, creamy lipstick. Hij is niet compleet mat, maar blijft wel fantastisch goed zitten. De pigmentatie en dekking is geweldig en hij draagt mijn persoonlijke voorkeur weg.




Op mijn nagels combineerde ik de twee nagellakken: Sulfurious nagellak is dieppaars, redelijk donker maar tegelijk nog redelijk sprankelend door de subtiele shimmer die er in zit. Hij is gelukkig niet al te metallic dus kan je hem redelijk gemakkelijk en zonder al te veel strepen aanbrengen. Ik draag twee laagjes Sulfurious en daarover een laagje van de Ultra Violet Top Coat. Die kan je op zichzelf dragen (dat violette effect zorgt ervoor dat je nagels wat rozer en witter lijken en je dus een soort van instant manicure krijgt) maar ook over nagellak. Het lijkt een gewone top coat te zijn, maar pas onder blacklight zie je de magie van deze Ultra Violet Top Coat.

Heel de Crazy Paris collectie is voor mij een streling voor het oog. Persoonlijke favorieten en aanraders zijn de Crazy Terracotta, want perfect geschikt voor lichte huidjes, en de mooi gepigmenteerde Rouge G de Guerlain in Provocative.

Zijn jullie dol op Crazy Paris?

Guerlain Crazy Paris ligt nu in de parfumerie
Crazy Terracotta healthy glow powder - 10 g voor € 78,00
Cray Paris eye palette neon look - 10,5 g voor € 61,00
Rouge Automatique in 660 Illusion - 3,5 g voor € 33,00
Rouge G in 863 Provocative - 3,5 g voor € 48,00
La Laque Couleur in 861 Sulfurious - 10 ml voor € 23,00
Le Top Coat Ultra Violet - 10 ml voor € 23,00
Share:

19 opmerkingen

  1. Prachtig! Jammer dat mijn IPXL niets heeft gekregen uit deze collectie :(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh waauw, de lippenstiftkleurtjes springen er voor mij echt serieus uit, zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat sta je goed met beide lippenstiften :) echt mooie kleurtjes <3

    mooie nagellak ook en een mooie ooglook.

    doe je eigenlijk nog aan sport? je deed aan lopen of joggen of start to run of zoiets, hé?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtige collectie! Vind alles even mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ooh supermooi ! Mooie look gemaakt ook :-) !!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind de nagellak prachtig! Donker, maar toch niet zwart. I want :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Waauw wat een geweldige verpakkingen! Vooral de lipkleurtjes spreken me erg aan!

    Liefs

    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  8. I´ve been drooling over this collection for some time now and I think I have to get the lipsticks, the are absolutely lovely :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Whoa, Illusion looks REALLY different on you! I knew it'd look different on different people because it has a bit of translucency, but it still surprises me to see just HOW different! It's gorgeous nevertheless! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Zoveel mooie kleuren en producten, love it!

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig