19 september 2014

UNE Fall 2014

UNE Fall 2014

Dit najaar heeft het natuurlijke merk UNE een aantal mooie producten in petto. Het zijn basisproducten waar je veel plezier aan zal beleven en die de tools vormen voor de perfecte en naturelle make-up look. Ik droeg al deze producten in dit filmpje, dus daar kan je alles live in actie zien. 

UNE BB Cream Max

UNE Stick Concealer

Een mooie make-up begint met een mooie basis en voor mij begint die mooie basis met een degelijke foundation. De compacte BB Cream Max is een foundation met cream to powder effect die naturel overkomt en aangenaam aanvoelt. Er zit geen talg in, wel 100% natuurlijke ingrediënten. Ik gebruik nummer 102 en die past perfect bij mijn huidskleur. Het lijkt op het eerste zicht misschien een stugge crème, maar eigenlijk is dit een heel flexibele formule. Je kiest zelf hoe je hem het liefste aanbrengt, want hij werkt zowel met de vingers, een kabukikwast als met een spons. De draagtijd is vrij goed en de BB Cream Max geeft een medium dekking. Echte vlekjes kan ik daarmee niet helemaal dekken (zie het puistje op mijn kin), maar het is zeker deftig genoeg om mee naar buiten te komen.

De volgende stap is concealer, zeker een must voor de donkere kringen onder mijn ogen. UNE heeft een Concealer Stick Anti-Vermoeidheid die je al deppend kan inwerken op alle nodige plekjes. De stick is niet te droog of te dik, smeert dus prima uit en blijft netjes uit de lijntjes. Met een beetje van mijn Laura Mercier Secret Brightening Powder blijft alles een hele dag zitten. Ik gebruik kleur A02, net ietsje lichter en rozer dan de foundation, en dat geeft mijn oogcontour een klein beetje éclat. Prima voor dagelijks gebruik, maar voor een feestje heb ik wel iets meer dekking nodig. Van de Concealer Stick zijn er jammer genoeg slechts twee kleuren en dat hadden er gerust wat meer mogen zijn, vind ik.

UNE Sponge

De witte spons is een Beautyblender lookalike. Al houdt daar elke vergelijking op, want deze spons moet je niet nat te maken en hij zet ook niet uit. Dat wist ik overigens niet toen ik de spons voor de eerste keer gebruikte. Stond ik daar aan de lavabo te wachten tot de spons zou opzwellen, haha. Hij is speciaal ontwikkeld voor cream to powder producten en dat kan foundation, blush of concealer zijn. Met het puntje kan je namelijk perfect in alle hoekjes en dus ook aan de binnenste ooghoek om de concealer uit te blenden; de bolle kant is dan meer voor foundation en blush. Ik heb hem gebruikt met de BB Cream MAX foundation en dat werkt prima!

UNE Eyebrow Duo

UNE Fall 2014

Na de basis wordt de focus gelegd op de wimpers en wenkbrauwen. De Volume Eyes Only mascara zorgt voor een grotere oogopslag met dank aan de zogenaamde Da Vinci-borstel: aan de ene kant zie je zeer korte haartjes in de lengte, die je mascara echt tot aan de wortels van je wimpers brengen en dat zorgt weer voor volume en een soort van liner-effect. De andere kant heeft een lichte welving en de haartjes zijn langer, dus die kant kamt door je wimpers. Het geeft mij in elk geval een mooi en draagbaar volume.

Om de wenkbrauwen wat meer oomph te geven zijn er twee compacte wenkbrauwpaletjes. Dit is het Wenkbrauw Duo in B01 Blondes: de ene kant is een was om je wenkbrauwen in de juiste vorm te shapen, de andere kant is een poeder om de kale plekjes in de wenkbrauwen op te vullen en ze voller te maken. Ik gebruikte hiervoor de tweezijdige wenkbrauwborstel: het schuine kwastje om de kleur aan te brengen en dan de spoolie om de kleur goed te verdelen en het een wat meer naturel effect te geven. In het echt was het even wennen, maar op foto vind ik het er eigenlijk heel goed uitzien. Mijn eigen wenkbrauwen, maar dan een beetje beter.

UNE BB Cream MAX - € 16,99
UNE Concealer Stick - € 10,99
UNE Volume Eyes Only mascara - € 16,99
UNE Eyebrow Duo Wax & Powder in blonde en brunette - € 11,99
UNE Spons - € 9,99
UNE Wenkbrauwborstel - € 9,99
Verkrijgbaar vanaf 1 september 2014 bij Di


BeautyLoves
Share:

7 opmerkingen

  1. Mooie producten, en aangenaam op te lezen !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat grappig dat ze een beauty blender hebben gemaakt die niet nat hoeft te worden!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dit ziet er goed uit! Ik heb UNE nog maar een heeeeel klein beetje ontdekt aan de hand van een bronzer, maar ik denk dat ik me eens meer moet verdiepen in het merk. Ik hou van de cleane look en het natuurlijke karakter van het merk.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Die BB-cream en de concealer zeggen mij wel wat. Ik heb UNE nog nooit gebruikt...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je ziet er mooi uit! Benieuwd naar de producten, ik heb het merk zelf nog nooit gebruikt!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ben echt blij dat je iets zei over die beautyblender dupe, want heb hem vandaag ook gekocht en ik zocht dus informatie als je hem moest nat maken of niet, dus dankjewel!

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig