20 maart 2015

& Other Stories Anti-Stress Sleeping Mask

& Other Stories Anti-Stress Sleeping Mask

Het & Other Stories Natté Anti-Stress Sleeping Mask kwam met een PR-order: stop stressing & get testing! Tsja, dat laat ik mij geen twee keer zeggen...

Nu & Other Stories winkels heeft in Antwerpen en Gent (you lucky bastards! Kuch, Hasselt, kuch) én je daarnaast ook gewoon de webshop kan leegkopen, werd het tijd om de beauty-afdeling aan een nader onderzoek te onderwerpen.

Het Anti-Stress Sleeping Mask zorgt naar eigen zeggen voor een tailor-made moisturisation, oftewel: hij past zich perfect aan zodat jouw huid de juiste vochtinname krijgt en dat afhankelijk van je leeftijd en je huidtype. De zachte geur van witte jasmijn geeft het nog dat beetje extra sense of well-being.

Ook dit is een van mijn nachtmaskers: een dun laagje uitsmeren, even laten intrekken, dan in bed duiken en 's morgens ben je een mooier mens. 't Is te zeggen, je huid heeft zich een ganse nacht kunnen voeden met hyaluronzuur, ceramiden, glycerine, amandelolie, arginine, kalmerende haver en die cocktail zorgt voor een zachte, stralende huid met voldoende vocht en elasticiteit. Ik vond het opvallend dat ik de ochtend nadien al direct het verschil zag, meteen na het eerste gebruik. Ja, ik ben onder de indruk! Hele droge huidjes kunnen het masker ook aanbrengen onder de dagcrème, in plaats van een serum.

Eindconclusie: high end verzorging, high end geur en vooral een high end resultaat en dat voor een héle fijne prijs. Dikke kus voor het formaat, trouwens: 30 ml in een compacte tube, ik weet wat ik meeneem op het vliegtuig naar New York!

& Other Stories Anti-Stress Sleeping Mask - 30 ml voor € 11,00
Share:

13 opmerkingen

 1. Waren 't lekkere macarons? :-) Ik heb hier ook zo'n doosje staan, zwart met paars. Anyway, to the mask! Klinkt wel erg interessant moet ik zeggen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tuurlijk ;-) Lang hebben ze het niet overleefd, wegens te lekker, haha.

   Verwijderen
 2. Ok, voor 11 euro wil ik het wel eens proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Voor een & other stories masker vind ik het vrij betaalbaar :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een vraagje, vermeld je het altijd wanneer je de producten via PR-order ontvangt? Ik vind het namelijk wel interessant om te weten of je het product al dan niet zelf hebt gekozen :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Meestal heb ik er niet om gevraagd :-)
   Ik probeer dat eigenlijk niet te doen, vind dat zelf een beetje bedelen om producten en ik heb daar toch de nodige afstand van genomen. Het kan heel af en toe voorvallen dat ik er zelf om vraag, maar da's uitzonderlijk.

   Verwijderen
 5. Hier ben ik echt benieuwd naar! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah, vorige week heb ik er mee in mijn handen gestaan maar ik wou er eerst eens iets over lezen. Bedankt voor je review, ik denk dat ik nog eens richting &OS moet ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig