18 maart 2015

Soft & smooth shower goodies


Van budgetvriendelijk tot high end, ik omarm mijn hele collectie. Vandaag toon ik jullie twee zachte, verzorgende producten, uit elke categorie eentje.

Zéér budgetvriendelijk is deze Nivea Creme Smooth douchecrème (250 ml voor € 2,90 bij de drogisterij of supermarkt). Kalkrijk leidingwater en/of hete douches dehydrateren je huid, die dan zijn beschermende functies verliest en trekkerig kan aanvoelen. Creme Smooth is verrijkt met karitéboter en rijk aan vitamine A, E en F, zodat de lipidenlaag hersteld wordt en je huid terug optimaal kan werken.

Deze Creme Smooth ruikt en voelt voor mij trouwens zeer gelijkaardig aan die andere douchecrème van Nivea, Creme Care. Misschien dat de Creme Smooth nog net wat rijker is door de karitéboter, maar zo op het eerste zicht is er voor mij weinig verschil.

De luxueuze Kenzoki Sensual Bare Body Cream (200 ml voor € 42,60 bij ICI Paris XL) is dan weer mijn high end favoriet. Of zelfs mijn favoriet, punt. Ik heb heel veel superfijne bodycrèmes, maar aan deze kan geen andere tippen. Als ik maar een bodycrème mocht gebruiken voor de rest van mijn leven, zou ik zonder problemen met Kenzoki verder kunnen. Hier kan je mijn volledige review lezen, die dateert wel al van drie jaar geleden, maar ik ben nog altijd dezelfde mening toegedaan. De superromige textuur en de zalige geur zijn nog steeds de twee grootste troeven en mijn lijf geniet dankbaar van deze weelde.
Share:

7 opmerkingen

  1. Die body cream van Kenzoki klinkt echt wel heerlijk...! Duur, maar heerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die van Nivea vind ik écht superfijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben zelf dol op de handcrème van Kenzoki. Die heeft een heerlijke geur. Waarschijnlijk net als het bodyproduct

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig