26 juli 2015

L'Occitane Iris Bleu & Iris Blanc

L'Occitane Iris Bleu & Iris Blanc


Een poederige geur in de zomer, waarom niet? De L'Occitane Iris Bleu & Iris Blanc Collection de Grasse geeft ons al dat en meer!

Centraal staat - uiteraard! - een heerlijke eau de toilette. De mooie paarse fles met gouden details geeft het al een beetje weg: deze geur combineert witte en blauwe iris. Twee keer iris, maar twee tegengestelden die samen voor een mooie blend zorgen. De blauwe iris uit Grasse is intens en poederig, terwijl de witte iris uit het Middellandse Zeegebied wat transparanter en luchtiger is. De combinatie is heerlijk, niet te licht en niet te zwaar en volgens mij gemakkelijk te dragen door zowat iedereen. Ik gebruik de Iris Bleu & Iris Blanc eau de toilette vaak doordeweeks om naar het werk te gaan omdat het een geur is die niemand schoffeert. Niet dat ik mij daar op zich iets van aantrek, maar als het tijdens de zomer wat warmer is op het bureel, is het wel fijn dat niemand onwel wordt van andermans geurtjes ;-)

L'Occitane Iris Bleu & Iris Blanc

Vanuit het idee 'Collection de Grasse', kan je in deze geurlijn heel wat bijpassende producten vinden, zoals handcrème, zeep, body lotion en ook deze Iris Bleu & Iris Blanc Shower Gel, een transparante gel met hetzelfde parfum als de eau de toilette. Met de klikdop kan je snel en gemakkelijk de douche in en perfect doseren. 't Is een fijne manier om de geur langer op je huid te laten hangen, zeker als je na de douchegel nog de body lotion gebruikt en daar bovenop de eau de toilette layert. Het is tegenwoordig mijn go to douchegel, ik grijp hem met mijn ogen gesloten uit mijn douchebakje. Niet verwonderlijk dat hij bijna op is!

Over empties gesproken, nu mijn bad er staat en de inhoud van de badkamerkast noodgedwongen overal verspreid is (een deel in mijn dressing, een deel in de nachtkastjes en een deel in de bureaukast gepropt) schuif ik de opgemaakt video's even door tot ik meer kastruimte heb. Ik heb mijn stash - alweer, noodgedwongen - moeten uitdunnen, dus ik probeer het meeste te maken van deze tijdelijke situatie en opgemaakte producten nemen even te veel plaats in. Tough choices... oh, the life of a beautyblogger!

L'Occitane Iris Bleu & Iris Blanc eau de toilette - 75 ml voor € 56,00
L'Occitane Iris Bleu & Iris Blanc shower gel - 250 ml voor € 14,50
verkrijgbaar in L'Occitane winkels en op de webshop
Share:

2 opmerkingen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig