1 augustus 2015

Life behind the blog: hello, August!


Zooo, het is al augustus! Minder dan een maand te gaan voor de trouwdag, dus ik heb nog heel wat Wedding Series te schrijven. Maar voor nu een korte terugblik naar de laatste weken!

Zo was er mijn superrelaxte bachelorette party - hier vind je een verslagje met foto's van de hele dag. 


Tijdens de bachelorette workshop had ik al wat zitten spelen met de Anastasia Beverly Hills Brow Wiz. Ik had op voorhand mijn zinnen gezet op de kleur Taupe, maar op mijn huid kwam de kleur precies toch wat te warm over. De visagiste adviseerde mij Medium Brown en bracht het aan op mijn wenkbrauwen. Mooi, maar achteraf gezien vond ik Medium Brown toch wat te donker. Toen ik vorige week bij de Planet Parfum was, heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt om opnieuw te swatchen. Ik vergeleek Taupe, Soft Brown en Medium Brown en koos uiteindelijk voor Soft Brown, ietsje minder donker dan Medium Brown en met een meer naturel effect. De transparante wenkbrauwgel mocht ook mee!


Een Infraligne-update! Intussen ben ik van de advieskuur (twee keer per week) overgeschakeld op de onderhoudsbeurten (een keer per week) en gaat het nog steeds goed vooruit! Ik had niet gedacht dat ik met de onderhoudsbeurten nog zou afvallen, maar dat is wel het geval. En, hoera, hoera... ik ben tot aan de 'ideale' 63 kg geraakt! Niet te geloven! Toen ik begon, dacht ik bij mezelf dat 65 kg een excellent resultaat zou zijn en durfde ik niet denken aan meer. Maar nu is het dus wel zover! Ik ben trots op het resultaat - ik heb er natuurlijk wel iets voor moeten doen, maar het is echt fijn om dit nu te kunnen laten zien. Na tien onderhoudsbeurten word ik weer gemeten, benieuwd of er dan ook nog centimeters af zijn!


Ik heb afscheid moeten nemen van mijn fotohoekje, want... ons bad werd geplaatst! Na 2,5 jaar hebben we ons bad besteld, samen met een mooie watervalkraan. Ik gebruik meestal de douche, maar zo'n badje met bubbels is toch echt wel ontspannend. Nu nog bij Lush langsgaan en ik kan lustig badderen.


His and hers. De donkere Magnum met espresso voor mijn vriend, de roze met framboos voor mij. Lekker!


Je kan tot tot en met morgen meedoen voor een van de drie Cattier-Paris pakketjes! Lees er meer over in deze blogpost.


Bij Le Pain Quotidien probeerde ik een van de nieuwe suggesties, met onder andere artisjokpasta en parmaham. Oh, yum! Die artisjokpasta was heerlijk - al ben ik sowieso verzot op artisjokken, dus dat kon bijna niet anders dan klikken :-)


Geen fotohoekje en geen kastruimte = mijn opgemaakte producten sneller weggooien. Dit was de eerste lading, allemaal producten die in dezelfde week op waren. Een mini-artikeltje hierover vind je op mijn Facebook-pagina (dus niet op de blog!).


Tigra en haar bestie. Dit roze beest heeft ze al van toen ze een kitten was en ligt altijd in haar buurt. Het krijgt niet altijd evenveel aandacht, maar af en toe vind ik de dromedaris aan de andere kant van het huis en dan heeft ze er weer mee zitten spelen :D

Fijn weekend!
Share:

12 opmerkingen

 1. Jullie nieuwe bad is wel echt prachtig

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's :-). Ik ben fan het bad, wow!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige bad en kraan! Heel mooi! Ik ben zelf ook een fan van Le Pain Quotidien, zo lekker en gezond altijd. En ik heb ook pas een bestelling ABH binnengekregen, echt grote fan van het merk. Nu hopen dat de liquid lipsticks snel te verkrijgen zijn...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben nog een ABH newbie, haha. Maar die liquid lipsticks staan op het lijstje voor New York!

   Verwijderen
 4. Hmmm, die roze Magnum is volgens mij echt wel lekker :-) Al zou ik de 'voor hem' versie ook gewoon opeten, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. OK so just to be honest, I have no patience for a bath. Still, when I see a nice tub, I wish I had one! Tigra is way too cute. Congrats on the fitness progress! Can I just say I am very jealous of your brows, too? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. I take more showers than baths, but I still wanted one, lol! Thanks, three times ;-)

   Verwijderen
 6. Wauw, prachtig bad en schitterende kraan.
  Geweldig dat je zoveel kilo's bent afgevallen en nu gaan we echt aftellen naar de feestelijke dag......

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke foto's, en wat een tof bad!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. psst, op beautybay is anastasia altijd meerdere euros goedkoper. de brow-wiz een 8tal euro en de pomade nog meer zelfs :)

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig