10 oktober 2017

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade in Taupe

Anastasia Dipbrow Pomade

Hoewel ik al ettelijke jaren dol, dol, dol ben op make-up, werden mijn wenkbrauwen lang stiefmoederlijk behandeld. Als ik nu foto's zie van enige tijd terug, valt het echt op dat mijn oogmake-up een cadrement miste.

Twee jaar geleden liet brow queen Anastasia Beverly Hills mij het licht zien. Ik kocht de Brow Wiz in Taupe samen met de Clear Brow Gel en liet jullie toen ook al mijn easy brows techniek zien. Sindsdien bekeerde ik mij volledig - ik ben nog altijd niet van de dikke, scherpe wenkbrauwen, maar ik apprecieer wel hoe de juiste producten mijn eigen wenkbrauwen naar een hoger niveau kunnen tillen.

Laatst werd ik op een event geïntroduceerd tot dit potje Dipbrow Pomade. Een trapje hoger en intenser dan mijn Brow Wiz, maar ik wilde het zeker wel een kans geven. Dipbrow wordt online namelijk bejubeld: het is een romige, waterproof pommade (het lijkt een beetje op een gelliner) die zowel op de huid als op haartjes hecht en je wenkbrauwen een ganse dag in toom houdt.

Eigenlijk is het een all-in-one omdat je je wenkbrauwen heel simpel kan opvullen maar evenzeer echt kan bijtekenen en bijwerken en het de wenkbrauwen ook extra textuur geeft. Daarnaast blijven ze perfect zitten zonder de hulp van een wenkbrauwgel en doorstaan ze alle weersomstandigheden.

Anastasia Dipbrow Pomade

Het vergt wel wat oefening en tijd... Voor de Dipbrow Pomade heb je sowieso een extra kwastje nodig. Anastasia Beverly Hills adviseert te werken met de Brush Duo Synthetic #12, een tweezijdig kwastje met aan de ene zijde een scherp afgesneden kwastje en aan de andere zijde een spoolie. Die heb ik zelf niet in huis, dus ik gebruikte mijn MAC 208 en een naamloze spoolie die ik ooit in een setje kreeg. Ik heb de indruk dat de haartjes van de MAC 208 nog net ietsje te lang zijn voor een absolute precieze controle, maar hij trekt in elk geval wel fijne lijntjes, zoals je op foto van mijn hand kan zien.

Omdat Dipbrow Pomade zeer snel droogt (en eens droog, ook niet meer bougeert), kan je best wenkbrauw per wenkbrauw werken. Je heb slechts een minimale hoeveelheid nodig en werkt deze dan best eerst in op de achterkant van je hand of aan de binnenzijde van het deksel, zo kan je de Dipbrow Pomade nog een beetje bewerken en opwarmen met het kwastje en blijft al het overtollige ook liggen. Gaandeweg kan je dan telkens een beetje van de overschot bijnemen en als je dan nog eens met een spoolie door je wenkbrauwen heen kamt, zal het resultaat eens zo naturel zijn. Het vergt gewoon wat oefening om te weten hoéveel je nu net nodig hebt. Als je rechtstreeks van in de pot op je gezicht gaat werken, eindig je met veel te scherpe en harde wenkbrauwen.

Anastasia Dipbrow Pomade

Anastasia Dipbrow Pomade

Net als bij de Brow Wiz koos ik bij Dipbrow Pomade voor de kleur Taupe. Taupe heeft een koele, assige ondertoon, past perfect bij de wortels van mijn haar en vult mijn wenkbrauwen in zonder al te veel kleurverschil.

Voor mijn allereerste poging met de Dipbrow Pomade ben ik absoluut tevreden met het resultaat! Mijn vrees voor sharpie brows bleek ongegrond - als je jezelf de tijd gunt om met de Dipbrow Pomade te werken, kan je je wenkbrauwen invullen en voller maken, maar dan au naturel. Wie wil, kan de randjes aan de onderzijde en de staart nog scherper aflijnen - da's iets voor mijn volgende poging.

Dipbrow Pomade blijft zitten als een huis en dat zonder dat de haartjes hard opdrogen - je wenkbrauwen voelen dus nog wel 'gewoon' zacht aan. De waterproof formule haal je er gemakkelijk af met een bi-phase make-up remover. Ik denk dat ik dagdagelijks waarschijnlijk eerder naar de Brow Wiz zal grijpen, omdat ik daar geen extra tools voor nodig heb. In het weekend of als het wat meer mag zijn, wordt het de Dipbrow Pomade.

Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade - € 29,90
Anastasia Beverly Hills brush #12 - € 23,90
Exclusief bij Planet Parfum

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

  1. Ik vond de dipbrow aanvankelijk ook moeilijk werken. Veel te hard ingekleurd en vond het teveel werk 's morgens met dat borsteltje. Een potlood werkt makkelijker als het snel moet gaan. Ondertss ben ik ook al meer geoefend en gaat het al een pak vlotter. Ik ben er in elk geval heel tevreden over.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo een prachtige herfstlook!
    Mooie kleur voor de wenkbrauwen.

    Xoxo

    BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig