9 april 2018

Sleek Lip VIP in Private Booth

Sleek Lip VIP Private Booth

Pas nadat ik mijn drugstore make-uplook op film zette, kwam dit toppertje thuis toe. De Sleek Lip VIP (aka Very Important Pout) in Private Booth krijgt daarom zijn eigen momentje in the spotlight!

Ik ben natuurlijk een klein beetje bevooroordeeld, want nuderoze lipsticks zijn gewoon mijn ding. Van zodra er een beetje fris roze in verwerkt zit, laat zo'n lipstick mijn look helemaal opfleuren. De eerste ontmoeting met Private Booth was dan ook zeer veelbelovend en het heeft me toch enige moeite gekost om hem niet meteen te beginnen swatchen - perfect onaangeroerde foto's willen trekken voor de blog, het heeft zo zijn nadelen!

Het Lip VIP-gamma van Sleek heeft wat mij betreft de perfecte lipstickfinish: de semi-matte finish flatteert iedereen en de formule is creamy maar niet lopend, langhoudend en toch hydraterend, goed gepigmenteerd maar niet onwerkbaar of stroef. De creamy formule werd hiertoe verrijkt met vitamine E, karitéboter en kokosolie. Enig minpuntje is dat je niet te veel druk mag zetten op de lipstick tijdens het aanbrengen, omdat 'ie dan de neiging heeft om in te deuken en zelfs te breken aan de bodem. Je kan natuurlijk altijd depotten en met een lipkwastje werken, maar voor onderweg werkt een intacte lipstickhuls toch nét wat gemakkelijker.

De verpakking is very Sleek: mat zwart met strakke lijnen en in essentie een hele simpele, maar stevige huls. Onderaan werd er een transparante strook voorzien zodat je in een oogwenk de kleur kan spotten.

Sleek Lip VIP in Private Booth

Sleek Lip VIP in Private Booth

Sleek Lip VIP in Private Booth is zo'n beetje de klassieke nuderoze lipstick die zich met het grootste gemak aanpast aan je look en outfit. Ik draag mijn lipsticks steeds over een lippotlood - standaard is dat Charlotte Tilbury Lip Cheat in Pillow Talk, omdat die kleur een perfecte basis vormt voor zowat elke lipstick. En inderdaad: ook Private Booth en Pillow Talk complementeren elkaar perfect!

Je kan Private Booth heel gemakkelijk aanbrengen, recht vanuit de huls, zonder dat je een kwastje nodig hebt om de randjes te perfectioneren. De formule smeert gemakkelijk en egaal uit en de pigmentatie mag er echt wezen. Qua houdbaarheid gaat 'ie best goed mee - het is natuurlijk geen liquid matte lipstick, maar een creamy semi-matte formule heeft mij nog nooit teleurgesteld én is vrij eenvoudig bij te werken.

Twee andere kleuren uit het Lip VIP-gamma op mijn beautyradar: Backstage (een iets diepere rozenhoutkleur) en Reserved (een iets frisser en feller roze).

Sleek Lip VIP - 3,6 g voor € 7,99 bij Di shops of de Di webshop

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

7 opmerkingen

 1. Mooie kleur! En de pigmentatie ziet er inderdaad goed uit. Ik kom zelden bij Di, vooral omdat er geen filiaal in mijn buurt is. Maar ik heb gemerkt dat ze sinds kort (?) ook een webshop hebben! :-).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, dat klopt! Sinds februari denk ik, en Sleek staat er ook op!

   Verwijderen
  2. Ja, echt goed nieuws :-). Nog even over lippenstift : Dior heeft onlangs de lacquer plump lipkleuren uitgebracht. Ik denk dat deze je wel zullen bevallen. De kleuren zijn wat opvallend, maar er zitten zeker ook een paar draagbare tinten tussen. Ik heb er zelf 2 van en vind ze echt fijn.

   Verwijderen
  3. Haha, don't tempt me! Ik krijg op Instagram de hele tijd reclame te zien van die nieuwe Dior lippies en elke keer scroll ik snel weg om niet in de verleiding te komen :D Maar ik zal er zeker naar kijken!

   Verwijderen
 2. Precies een ideale aanwinst😉 Mooi kleurtje, lekker om dagelijks te dragen! Ik had van Rimmel het Eastend Snob lipliner gekocht. Alleen heb ik nu dik spijt dat ik niet het lippotloodje van Charlotte TilburyLip in Pillow Talk heb gekocht 😢 Een potloodje werkt véél makkelijker (fijner lijntje) dan zo een lipliner. Blijkbaar niet mijn ding zo een lipliner.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind een potlood ook fijn, maar met slijpen gaat er wel redelijk wat product verloren, dat vind ik jammer.

   Verwijderen
 3. Daar had ik nog niet bij stil gestaan 😜

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig