12 april 2018

Carven Dans Ma Bulle eau de parfum

Carven Dans Ma Bulle eau de parfum

Vorig jaar maakte ik voor het eerst kennis met de parfums van Carven, toen nog de gelijknamige eau de toilette en eau de parfum. Onlangs lanceerde Carven een geheel nieuw parfum, Dans Ma Bulle eau de parfum.

Carven Dans Ma Bulle behoudt dat effortless chic dat de Carven parfums voorheen ook al hadden, maar voegt een speels accent toe - vanzelfsprekend in de naam of in de gedaante van de bolvormige dop, maar evenzeer in de samenstelling van de geur.

Carven Dans Ma Bulle eau de parfum

Carven Dans Ma Bulle eau de parfum

De flacon blijft voor mij de Carven-stijl verderzetten: strakke lijnen en lichte en luchtige vormen die overduidelijk een luxueus minimalisme uitstralen. De bubbel on top biedt dan weer wat tegengewicht aan al die soberheid, zeg maar een speelse knipoog.

Dans Ma Bulle is namelijk een uitnodiging om je in de Carven-bubbel te begeven en opent daartoe ook best fris en jong, vind ik zelf. De eerste gewaarwording van de topnoten is hun zogenaamde Litchi Rose Neo Jungle Essence aka sprankelende fruitige frisheid gemengd met delicate pioenen. De blend is voornamelijk fris, een beetje bloemig en minimaal fruitig. Het hart blijft bloemig, maar met een zoetere toets en droogt voor mijn neus dan licht poederig op tot een iets sensuelere basis. Niet zo zwaar of sensueel als mijn gewoonlijke parfums, misschien daarom dat de lichte lenteformule van Dans Ma Bulle het op mijn huid geen volledige werkdag volhoudt.

Top: lychee x pioen
Hart: snoepjesakkoord x heliotroop x sambacjasmijn
Basis: vanille x sandel x patchoeli

Als je je parfums graag opdeelt per seizoen, lijkt Dans Ma Bulle me een perfecte lentegeur: speels, fris en bloemig en bij uitstek voor de jonge(re) vrouw - van leeftijd dan wel van geest,  het kan eender.

Carven Dans ma Bulle eau de parfum - 30/50/100 ml voor € 49,90/73,90/94,90 bij Planet Parfum

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

3 opmerkingen

 1. Is nieuw voor mij. De dop is wel speciaal! Je hebt er ook mooie foto's van gemaakt. Voor de lente mag een parfum wat frisser en bloemig zijn voor mij. Waar vind je dat parfum?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bij Planet Parfum! Ik was het er vergeten bij schrijven :-)

   Verwijderen
 2. Dan moeten we eens gaan snuffelen 😊

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig