8 april 2018

Full face drugstore makeup: mijn budgettoppers

Drugstore makeup

Op verzoek maakte ik een full face drugstore makeup look! En zeker het vermelden waard: ik heb hier geen extra make-up voor gekocht, dit waren producten die ik gewoon in mijn stash had liggen, sommige al wat langer dan andere. Stuk voor stuk fijne producten, toppertjes zelfs, die toevallig budgetvriendelijk zijn.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Light, clair, beige haha! Vanilla 🤣 Het oogschaduwpalet, de blush, de highliter en de lipcolor vind ik super mooi! Prachtige look! En ja hoor, ik zag je schijnen tot in Zonhoven 🌟 NB Al eens een ochtend- en avondroutine gedaan? 😘

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik kon er écht niet op komen! :D
   Nee, nog niet! Ik zou eens een real life ochtendroutine moeten doen, want als normale mens word ik niet wakker met perfect haar en mascara terwijl de zon in mijn slaapkamer schijnt. Om 6 uur is het nog donker en strompel ik naar toilet met een oog dicht ;-)

   Verwijderen
 2. Supermooie look!! En die highlighter <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja hè, die highlighter is de max! Een van mijn favorieten <3

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig