1 mei 2018

InstaLoves: april 2018


April, wat een hectische maand! Rushen op het werk, grote werken thuis, heel wat leuke beauty events en natuurlijk ook een flinke portie lekker eten.

Ik drop ook hier nog even het nieuws: vanaf 4 mei is NARS bij de Belgische parfumerie Parfuma te koop! Net op tijd, want mijn Laguna bronzer is er dus helemaal door. Benieuwd naar mijn andere opgemaakte producten van april? Check dan even deze video.


Maartse buien, aprilse grillen. Af en toe gaven die grilletjes ons echter zeer schoon weer, hoera! Mijn fluffy wintersloffen gingen terug de kast in en de verse Birkenstocks werden bovengehaald. Mijn favo binnenschoeisel en dit jaar huppel ik rond met metaalblauwe Birkies.


Een beetje gezond, toch? Niet dat ik bewust brood, aardappelen of pasta vermijd, maar zo af en toe ga ik voor een dubbele portie groentjes. Ik ben gek op groene asperges en de gekookte broccoli behoort ook al enkele jaren tot onze vaste recepten.Een tripje Antwerpen resulteerde in een lunch op het terras van Wagamama. Ik koos weer voor mijn favo grilled duck donburi, een special van de chef.


Een wandeling later, stonden we aan het water - applaus voor mijn rijmkunsten :D Ik kreeg mijn haar niet onder controle, haha.


Ik sprak al eerder over de linnen shirts van WE en jawel hoor, ook dit jaar zijn ze terug! Ik kocht meteen enkele nieuwe stuks, omdat mijn oude shirt na enkele jaren toch wel aan vervanging toe zijn.


Kattenstreken, deel een. Er hard naar uitkijken om in het weekend uit te kunnen slapen, om dan gewekt te worden door Tigra. Ze was extreem gefascineerd door wat er nu precies achter die mysterieuze deur lag (een toilet dat ze al vijf jaar kent) en wilde graag dat haar slaaf deze voor haar opende.


Timo was jarig dus werden de vrienden uitgenodigd voor een brunch. Croissantjes, pistoletjes en sandwiches in overvloed!
Met Pasen ging ik voor donkerrode, glossy lippen, helemaal in thema! Voor wie het niet weet: met orthodox Pasen worden eitjes gekookt en donkerrood geverfd. Het is de bedoeling dat je tegen elkaar speelt en de eitjes tegen elkaar 'toekt', degene die overleeft, heeft dat jaar geluk.

Met de familie gingen we uit eten bij restaurant Poseidon in Hechtel. Het interieur is misschien wel kitsch, maar het eten is er absoluut lekker. Traditioneel beginnen we met meerdere kleine gerechtjes aka mezze, zodat iedereen van alles wat kan proeven. Food sharing avant la lettre!New in beauty van Nivea en Sleek. Het Sleek Solstice palet heb ik twee jaar geleden al eens gereviewed en het blijft tot op de dag van vandaag een prachtexemplaar. Een aanrader voor wie van all the way highlighter houdt!


Bloesems! Oh, wat houd ik ervan... van mij mogen ze heel het jaar door bloeien, daar word ik alleen maar vrolijk van.Een avondje TV met de hubby en voldoende proviand, haha. We kochten sushi in de supermarkt en ik kon evenmin weerstaan aan alle paaschocolade die er met korting werd verkocht. MaltEaster = goedgekeurd!


Ik ging naar een event van Planet Parfum en enkele weken later kwam dit personaliseerde parfum van La Perla toe. Zo mooi! Wel een ramp om te fotograferen, met dank aan de weerspiegelende schijf aan de voorzijde, haha.


Die ene keer dat ik friet special wil, expliciet vraag om "niet te veel uitjes" en ze alsnog een kilo op mijn bestelling kappen. Les geleerd, volgende keer zal ik nog iets specifieker zijn, hihi.


Bij de kapster! Het was nodig, amai - het lijkt wel alsof mijn haar extra snel groeit in de lente. Ik ga trouwens nog steeds naar dezelfde kapster als toen ik studeerde - simpelweg omdat ik nog steeds heel tevreden ben. Ik krijg er ook telkens een kopje thee, lekker!


We testten ook heel wat nieuwe food adresjes. Zo gingen we lunchen bij Marloo's in Hasselt. Het was heerlijk zonnig weer en er was nog net één tafeltje vrij op het terras - score! Timo ging voor de polpette (Italiaanse gehaktballen met tomatensaus en Grana Padano), ik koos de Veggie's World (falafelburger met feta, tzaziki en gegrilde groenten). Het broodje was voor mij een beetje overbodig door de aanwezige falafel en ik had ook iets meer gegrilde groenten verwacht. Niettemin toch lekker en we gaan nog wel eens terug - en dan probeer ik weer iets nieuws op de kaart.
RAUW werd ons door heel wat mensen aangeraden en ik sluit me absoluut bij dat rijtje aan - tenminste als je een vlees- of viseter bent en van barbecue houdt. Als je zoals mij niet kan kiezen, is de Surf 'n Turf het perfecte gerecht! De inrichting en presentatie is een beetje rustiek modern te noemen en past perfect binnen het concept. We hadden méér dan genoeg gegeten, maar ik kon niet weerstaan aan de churros. Lekker!BBC op de Hasseltse Fruitmarkt is een eigen ontdekking. Ik liep er eerder langs en het viel me op dat er een nieuwe zaak was geopend, dus daar wilde ik meer van weten. Aan een tafeltje op het terras konden we genieten van een easy lunch, maar je kan er ook ontbijten (American pancakes!). De homemade lemonade is een aanrader!Tot slot gingen we lunchen bij KROK in Genk. Ze serveren er (niet zomaar) croques, maar de meest creatieve versies ervan. De Chef's Special was voor mij een schot in de roos! KROK is blijkbaar wel in trek, want het zal er stampvol en het was geen evidentie om er zonder reservatie te lunchen. We dachten eigenlijk te moeten verkassen, maar we werden alsnog een plekje aan de toog aangeboden en dat konden we zeker appreciëren!Voor de verandering geen beauty event, maar een shoe event! De opening van vanHaren in Hasselt ging niet ongemerkt voorbij, maar ik mocht het pand al even ontdekken tijdens de pre-opening. Twee verdiepingen vol betaalbaar schoeisel, ik denk dat het wel in de smaak zal vallen bij het Hasseltse shoppubliek. Ik ging zelf voor deze supercomfortabele rosé Skechers - love!
De eerste pop-up van Lancôme is geland op de Meir in Antwerpen. Twee weken lang (van 2 tot en met 12 mei 2018) kan je er terecht voor een tripje in de Lancôme-wereld met snoepjes, workshops en het laten personaliseren (graveren) van je Lancôme beautyproducten. Ik ging naar de pre-opening en stond versteld van de mooie inrichting en die magnifieke bloemenmuur!


Mijn eerste vrije dag en ik ging het gevecht aan met de mieren. Ik weet niet waarom ze ineens per se in huis moesten zijn, maar ik betrapte er een dertigtal, in colonne op weg naar mijn keukeneiland. Hubby kreeg meteen aangepaste instructies om de toegangspoort af te sluiten, haha.


Zonder tuinmeubilair zitten, maar toch willen barbecuen, dat is improviseren met wat er nog in de kelder staat, haha. De Ikea-krukjes dienden multifunctioneel als tafeltje. Misschien niet heel comfortabel, maar wel gezellig!


Na lang wachten, begon onze aannemer eindelijk aan de werken op oprit en terras. Vaarwel, steengruis, mijn hakken zullen nimmer verslijten, ha! Maar we zijn er nog niet, want in de komende weken nemen we de tuin nog onder handen. We gaven al een eerste aanzet met enkele nieuwe bloemen en een olijfboompje.
Nieuwe beauty ontdekken tijdens de persdagen! Ik struin niet gans Antwerpen af, maar heb me beperkt tot twee ontmoetingsmomenten. De eerste afspraak was op locatie bij HAVN Church, waar ik al eens eerder was geweest voor een Remington-event. Hier ontdekte ik de nieuwigheden van onder meer Babor, Rimmel, Sally Hansen en Bourjois. Goed nieuws voor de Healthy Mix fans, want er komen nieuwe producten aan, zoals een BB cream en een poeder!
Op mijn tweede afspraak spotte ik heel wat high end beauty à la Tom Ford en La Mer. Ook Glamglow was present, al ben ik niet overtuigd van de meerwaarde van glitter en sterretjes in je skincare. Leuk om naar te kijken, dat wel. De nieuwe lavendellijn van OGX lijkt me dan weer wél ideaal voor blond en geblondeerd haar omdat er ook zonnefilters in zitten.


Gekke taferelen in mijn badkamer :D Ik ging aan de slag met het Rimmel Insta Conceal & Correct palet en voelde me even een levend kleurboek. Het resultaat en review zie en lees je in deze blogpost.


Kattenstreken, deel twee: de liefdesaffaire tussen Tigra en mijn Birkenstocks. Drie foto's van drie verschillende momenten waarop ze zich aangetrokken voelde tot mijn sloffen, haha! Wat haar er zo in aantrekt, geen idee, maar ik laat ze rustig liggen :D

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Wat een heerlijk groot verslag zeg, hier word je toch helemaal happy van?!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk verslag van de events!
  Mooie foto's van de gerechten 👌
  Fijne popupstore.
  Vervelend vasn de mieren.
  Hihihi die Tigra vindt jou slippers zo mooi.


  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat prachtige foto's allemaal! Leuke blog en weer super veel gedaan! Vooral lekker eten, maar je zou anders niet Stamatia zijn eh 😜 Je make-up look met Pasen vind ik super mooi! 👌🔝 Perfect voor een feestdag. Dat tikkeltje meer. Jammer dat er geen Birkenstocks voor poezen bestaan 🤣 Tigra zou er zelfs in slapen (denk ik) 💤 Heb je de tuinmeubelen nog niet? Hoe ver staan ze met de werkzaamheden bij je thuis? Wat voor materialen komen er op je terras? Wij willen onze badkamer helemaal renoveren en vergroten en de voorste (ontvangstkamer) verkleinen. Zijn bezig momenteel met overal langsgaan voor prijsoffertes. Ik zal blij zijn als het allemaal eens achter de rug is pfff. En weer veel nieuwe dingen mogen ontdekken tijdens de persdagen 😉 Je zal zeker al nieuwe inspiratie hebben voor je blog? April was weer een hele fijne maand zo te zien 😘

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De tuinmeubelen zijn er nog niet, de andere werken zijn eindelijk begonnen! We zijn gegaan voor gepolierde beton, lang getwijfeld over verschillende materialen. En inderdaad, ik zal ook blij zijn als alles achter de rug is.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig