2 mei 2018

Makeup snapshot: Rimmel Wonder’Fully Real Mascara Extreme Black

Makeup snapshot

Deze look droeg ik vorige week en het leek me leuk om er een makeup snapshot van te maken. Lees verder voor meer details!

Het enige nieuwe product is de Rimmel Wonder’Fully Real Mascara Extreme Black, die daarom een prominent plekje in het midden kreeg. Alle andere producten heb ik al langer in huis en sommige kregen al een review op de blog.

Mijn basis is dit duo van Marc Jacobs - ik zie net dat ik deze producten al bijna twee jaar heb, wat vliegt de tijd! De Re(marc)able Full Coverage Foundation Concentrate is vrij hardcore, maar heeft daarom een hydraterende basis nodig, dus ik start altijd met de Under(cover) Perfecting Coconut Face Primer.

De foundation is dermate dekkend dat ik niet veel meer concealer nodig heb, maar ik werkte onder mijn ogen toch een mini dotje van de Sisley Phyto-Cernes Eclat concealer in. Het is alweer het vijfde jaar dat ik deze concealer gebruik - nogmaals: wáár vliegt de tijd?! - en ik zit bijna door mijn tweede tube heen. Het is geen goedkoop product, maar in vergelijking met andere concealers krijg je wel dubbel tot driedubbel aan inhoud.

Makeup snapshot

Een beetje poeder - La Mer The Powder - werkt de basis af. Een fijn poeder, maar niet z'n geld waard en dus ook geen heraankoop. Als je er meer over wilt weten, klik dan zeker even door naar de review, waar ik er dieper op in ga.

Bovenop de Bourjois Eye Primer 24h (geweldige primer!) speelde ik met enkele kleuren van het Huda Beauty Desert Dusk palet. Pigment als geen ander en prachtige tinten om bij weg te dromen! Nog van Huda Beauty: het Lip Contour potlood en de Liquid Matte Lipstick. Hoewel de liptrend op dit moment overduidelijk glossy is, kan ik een matte lip nog best appreciëren.

Mijn wenkbrauwen bleven heel de dag in model met de Anastasia Beverly Hills Dip Brow Pomade in Taupe. Op dagelijkse basis grijp ik semi-automatisch naar mijn Brow Wiz, maar voor deze kleurrijke look wilde ik nog eens wat meer effort doen :-)

Zowel van de Physicians Formula Butter Bronzer (fantastische drogisterijbronzer!) als van de Marc Jacobs Kink & Kisses blush (supermooi, maar wel een crappy verpakking) ben ik nog steeds erg tevreden.

Rimmel Wonder’Fully Real Mascara Extreme Black

Tot slot de wimpers: zoals de naam misschien doet vermoeden, belooft de Rimmel Wonder'Fully Real Mascara Extreme Black een stel waaierachtige, lange en voller lijkende wimpers in een extreem zwarte kleur. Geen superopvallend volume dus, maar eerder een naar naturel neigend en verlengend effect met een mascara die verrijkt werd met keratine.

Rimmel Wonder’Fully Real Mascara Extreme Black

Rimmel Wonder’Fully Real Mascara Extreme Black

En daar mag je wel van op aan: het langwerpige borsteltje met korte spikes geeft mijn wimpers een intens zwarte coating met vooral een verlengend effect. Het is net wat te 'naturel' voor mij, nu ik van nature uit fijne wimpers heb en vooral vavavoom-volume najaag. Als je zelf wat vollere wimpers hebt, zal het uiteindelijke resultaat waarschijnlijk wat meer kunnen bekoren. Toen ik later op de dag tranen met tuiten moest lachen, bleek de formule niet helemaal smudgeproof, maar het is dan ook geen waterproof mascara.

Rimmel Wonder’Fully Real Mascara Extreme Black - 11 ml voor € 14,99

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van of garantie op publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Amai Stamatia, je bent precies goed op dreef 😂 Ik kan je amper bijhouden met lezen 🙂 Jouw make-up looks zijn eigenlijk wel altijd heel mooi! Ik heb de Bourjois Eye Primer 24h van het weekend gebruikt. Wat betreft de werking (met een borsteltje) is nog even wennen voor mij (denk ik). Ik gebruikte de Signature Fix Eye Primer van Elizabeth Arden. Die zit in een tubetje, je knijpt een mini dotje eruit op je ringvinger en je verdeelt het over je ooglid. Ik vond dit een heel goede primer en werkte makkelijk! Ik heb het zelfs al meermaals gekocht! De textuur vind ik precies wel ietsje droger. Maar de Bourjois Eye Primer 24h doet eigenlijk precies hetzelfde en is een heel stuk goedkoper! Als ik hem opnieuw in de toekomst ga willen kopen kan ik je nu nog niet zeggen. Nadat ik het een tijdje heb gebruikt weet ik je het wel te zeggen 😉 Het prijsverschil maakt wel al veel goed 😉
  Ik ben ook een honkvast iemand wat betreft foundation en primer. Maar in de toekomst zal ik toch moeten veranderen, want de kleur van mijn foundation van Clinique wordt niet meer gemaakt 😞 Tijd voor verandering dus 😉 Ik houd Estee Lauder en Marc Jacobs in mijn achterhoofd. Beterft Urban Decay heb ik dan weer gehoord dat zij een uitgebreide keuze aan kleuren hebben. Voor mij is het belangrijk dat het oil-free is.
  De kleurtjes op je ogen vind ik ook heel mooi! Momenteel ben ik aan het twijfelen over de aankoop van het oogpalet van UD naked 3 of UD neaked heat. Meestal koop ik liever kleine oogpalletjes van 3 a 4 stuks, omdat ik vaak veel kleuren niet gebruik wat dan weer zonde is van het geld. Naar je concealer van Sisley ben ik ook wel best nieuwsgierig. De werking ervan zal goed zijn, alleen het prijskaartje 😅

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik breng een beetje van de Bourjois primer aan op mijn oogleden en werk het dan uit et mijn vingers. Maar je kan ook hetzelfde doen als met je Elizabeth Arden primer, hoor!
   Oh, jammer dat je kleur niet meer wordt gemaakt! Ik snap soms niet waarom bepaalde producten verdwijnen, zeker als ik er zo tevreden over ben. Baal nog altijd dat Estée Lauder de Hydrationist crème uit assortiment heeft gehaald.
   Estée Lauder Double Wear is inderdaad oil-free!
   UD Naked 3 bevat heel veel gelijkaardige kleuren, vind ik zelf. Als ik zo een groot palet koop, heb ik liever meer verschillende kleuren, anders grijp ik toch altijd naar vier-vijf dezelfde tinten en laat ik de rest links liggen.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig