7 juni 2018

InstaLoves: mei 2018


Terugbladeren in mijn foto's voor deze post en beseffen dat mei een ge-wel-di-ge maand was! Hier gaan we :-)Je kon er niet naast kijken - niet op social media en al helemaal niet als je voorbij de winkel wandelde - maar voor wie het nog niet wist: NARS is geland bij Parfuma! Een trots momentje, toen ik naar de opening mocht. Want: verse counter, onaangeraakte producten en swatchfest. Ik kon het niet laten om met enkele producten naar huis te gaan - je kon ze gisteren al in actie zien in mijn first impressions video!


Toen ik - iets te vroeg - in Antwerpen arriveerde, vleide ik mij op de trappen van de Stadsschouwburg om van het zonnetje te genieten. Een fotootje op InstaStories is dan nooit ver weg! Mét de knipoog, uiteraard ;-) Maar even zonder zever: wat is dat met al die superbewerkte foto's? Eerst waren het de filters, dan Facetune, dan allerlei bewerkingen in Lightroom en Photoshop en nu ineens vliegt er steeds een perfect symmetrische zwerm vogels door elke fashionbloggerfeed. Ik begrijp de aantrekkingskracht van een mooie foto, maar laten we het nog even 'echt' houden, oké?


Over echt gesproken: 's morgens vroeg aanschuiven aan het containerpark. Geen make-up, haar in een dot en uw auto volgestouwd met papier en plastiek. Living the life!Een terras, we hebben een terras! En loungestoelen, whoop whoop! Ik sleepte de giga doos naar huis en pakte deze twee witte stoelen uit. Intussen markeerde Tigra haar territorium - mine! Intussen zijn we een maand later en die kartonnen doos staat er nog steeds :D


Absoluut hoogteput in mei: onze trip naar Londen! Tip: als je Eurostar volgt op Facebook, zie je wanneer ze een voordelige promo doen, want de prijs van de tickets kan anders nogal eens oplopen. Ik boekte mijn tickets in januari met zo'n promo en het prijsverschil is absoluut de moeite!


Londen was heerlijk: fantastisch weer (goed gegokt!), veel gewandeld en gezien, fijn geshopt en lekker gegeten! Ik heb in mijn vlog ook steeds de adresjes vermeld, dus als je inspiratie zoekt, klik dan even door naar mijn weekendvlog. Ook grappig: een stukje België in Londen, want nabij Harrods opent er blijkbaar een heuse Delvaux-winkel!


Vlak na Londen heb ik enkele dagen in de tuin gezeten, niets anders gedaan dan gelezen, filmpjes gekeken en genoten van de zon. Ik kocht vorig jaar in NYC het Humans of New York: Stories boek en heb hem ein-de-lijk gelezen.Een namiddagje shoppen met de bestie in Maasmechelen Village, dat was lang geleden! De dreigende grijze wolken bleven gelukkig braafjes weg en het zonnetje begon zelfs te schijnen. Ik bezocht er de nieuwe L'Oréal-winkel (Essie-lakjes in afslag!), scoorde handcrèmes bij L'Occitane en ook de Estée Lauder Company Store was een voltreffer.


Mijn dressing tour is eindelijk een feit! Een hels karwei om te filmen, maar ik vond het resultaat nog wel geslaagd, al zeg ik het zelf, haha.


Terug in Hasselt sprongen we binnen bij PUUR, een zaak die nog niet zo heel lang open is. Het was eigenlijk lunchtijd, maar ik mocht nog de pannenkoekjes van het ontbijt bestellen, hèhè. Lekker!Een event met als dresscode gala... ik moest toch even nadenken! Ik had dit kleedje van Self-Portrait al op het oog, en dit Lancôme-gala leek mij de perfecte gelegenheid. Ik heb er wel veel moeite voor moeten doen - bij drie winkels in Londen was het noppes, gelukkig vond ik het online wel nog in mijn maat. Achteraf kwam ik te weten dat het kleed werd gedragen in de film Meghan and Harry: a royal romance. Nou, dat verklaarde veel! Met alle wedding fever in het VK ging iedereen natuurlijk achter die jurk aan, haha. Tip: het loont de moeite om rechtstreeks bij Self-Portrait te bestellen en in ponden te betalen, want bij 'Europese' webshops valt de prijs in euro duurder uit.

Het Lancôme-event daarentegen stelde niet teleur! Prachtige locatie in hartje Brussel, valet parking (nog nooit in mijn leven meegemaakt, dus ik vond het best fancy), heerlijke drankjes en hapjes en een setting om u tegen te zeggen. Bravo, Lancôme!


Op bezoek bij vrienden en hun Queen (ja, zo heet ze!) had het niet echt op die bezoekende stoorzenders, haha.


Lang leve de camera! Geen idee waar ik net naar keek of wat er gebeurde, maar het was blijkbaar reden genoeg voor deze scheve duckface :D


Nieuw seizoen, nieuwe specials bij Le Pain Quotidien. Ik ging voor de Tartine California - zalm, avocado en zeewier - een aanrader, helemaal mijn goesting!


Het huishouden doen we zelf, maar de ramen wassen, dat besteden we uit. Niet iedereen in huis is daar gelukkig mee - Tigra verstopt zich dan achter de wasmachine en diepvriezer, om er achteraf helemaal bestoft achter uit te kruipen :DHet eerste foodtruckfestival van 2018! Onder een prachtig lentezonnetje bezochten we HAP in Genk, gezellig in het park, aan een lange tafel en meer dan happy met het eten. Ik ging voor een mezzebordje en natúúrlijk ook voor een suikerspin!


Ons terras kreeg meer en meer vorm. Jullie waren blijkbaar danig gecharmeerd door mijn plantenbakken, want daar kreeg ik een boel vragen over! Ze zijn van bij Casa en zijn vrij licht dus zeer gemakkelijk te vervoeren.


Een week of twee later kwam dan onze tuintafel! Simpel, strak en wit, perfect! Ik ben nog op zoek naar een mooi windlicht voor in het midden van de tafel, maar heb tot nu toe mijn goesting niet gevonden. Ik heb iets in mijn hoofd dat ik een jaar of twee geleden bij Overstock zag (een rond windlicht met een smalle, zilverkleurige voet, smaller uitlopend naar boven en met een schuine rand), maar dat ze er nu uiteraard niet meer hebben. En ik kan het nergens vinden!


Warme dagen, jarige collega's en ijsjes. Gelukkig mini's, zodat de zonde beperkt bleef ;-)


Ook deze aankoop werd geïnspireerd door warme dagen! Ik had deze Philips Luméa al even op mijn vision board staan. Ik heb namelijk niet veel haar, maar wel snel groeiend haar. Ik epileer mijn benen en bikinilijn wel, maar moet dat echt vaak bijhouden, dus zo'n IPL-toestel lijkt me net wat grondiger. Philips deed in mei een cashback-actie en dat haalde mij over de schreef. Ik heb de Luméa al een keertje getest, maar zal zeker nog een review schrijven eens het hele proces achter de rug is!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Echt hele mooie loungestoelen voor op je terras! Voor onze katten staan de kartonnen dozen hier ook altijd veel te lang :-D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Haha, het is toch ook in elk kattenhuis hetzelfde :D

   Verwijderen
 2. Ooh leuk om te zien! Dat event van Lancôme zag er echt zalig uit.
  Liefs,
  Yara

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig