1 juli 2018

InstaLoves: juni 2018


1 juli, de zomer is nu echt begonnen! Ik genoot afgelopen maand nog van de laatste pioentjes, nu is het weer aftellen naar volgend jaar. Ik weet dat ze lijken deel uit te maken van het "basic bloggerspakket" en verplichte kost zijn op Instagram, maar ik vind ze fantastisch mooi. Ook dol op ranonkels, trouwens!


Heel wat mooie beauty events in juni, te beginnen met het Summer Event van Di. Ik was een half uurtje te vroeg - geen file, whoohoo! - en zocht in de buurt van het event iets te drinken. Bij BON proefde ik deze Dr. Love - lekker!



De zomer volgens Di: kleurrijk en gezond :-) Sinds midden juni verkoopt Di ook een heel assortiment van ProNails: nagellak en nagelverzorging van Belgische makelij, die je tot nu toe enkel bij de professional vond. Keuze genoeg tussen de gewone nagellak, longwear nagellak en hun Self Gel (gelnagellak at home met lamp). Ik was vooral benieuwd naar de verzorgingen, dus ik ben sindsdien zowel het nagel- als het handserum aan het testen.

Voor wie graag wat korting scoort: de code SUNSHINE (geen affiliate code) geeft je nog altijd 20% korting op hun webshop en ik heb er intussen zelf al van gebruik gemaakt om mijn kwastenreiniger in te slaan.


We gingen langs bij boekhandel Copyright in Antwerpen, want Bruno V. Roels, een ex-collega van Timo, signeerde er zijn kunstboek. In de Nationalestraat botsten we op BUNA, een pop-up coffee bar. Ik ben geen die hard koffiedrinker, maar een lekkere cappuccino kan ik wel appreciëren en dat was hier zeker het geval!


Tweede event van de maand: de Hair Fashion Night van L'Oréal Professionnel! De Hair Fashion Night gaat wereldwijd door op hetzelfde moment en je kan er dan op afspraak terecht voor een hippe hairdo en touch-up van je make-up.

In België ging het door in Docks Bruxsel, een vrij nieuw en mooi winkelcentrum. Niet gigantisch, maar wel met een open en rustig gevoel, dus lijkt me wel fijn om er een eens een namiddagje te shoppen. Er waren ook genoeg eettentjes, dus dan zit het voor mij al snel goed :D

Hair Fashion Night zelf was andere koek: een drukke bedoening - leuk, maar chaotisch! Eigenlijk had ik een afspraak om 19 uur en hoewel ik om 18u30 al daar was, kon ik mij pas een uur later op de stoel zetten. Geen ramp natuurlijk, maar het gaf een beetje een minder goed georganiseerde indruk.



In Roermond was de sale al begonnen, dus trokken we er een dagje op uit! Bij Wagamama ging ik voor de donburi met zeebaars - licht, luchtig en gezond! Al maakte ik dat nadien ongedaan met een Starbucks Frappuccino, lol!

Ik ging niet met lege handen naar huis - als je wilt weten wat ik er kocht, check deze vlog!




Voor vaderdag werden we bij mijn ouders verwacht voor een zondagse barbecue. Het was heerlijk weer, dus ik droeg een korte jumpsuit en sandalen. Mijn moeder had alvast weer heel wat lekkers voorzien! Ze weet dat ik dol ben op ingemaakte artisjokken en zoete paprika's, dus ik kon mijn geluk niet op.

Ik heb het al vaker gezegd, maar de groene vingers van mijn moeder heb ik dus niet geërfd. Gelukkig mag ik wel geniete van de oogst, dus plukte ik enkele aardbeitjes van eigen kweek. Lekker!


EINDELIJK! Na vijf jaar heb ik onze sluikstorter kunnen identificeren!! Het hele verhaal vertel ik snel in de volgende vlog, maar het komt er op neer dat iemand graag zijn vuilnis bij ons kwam zetten. Deze "verloren geraakte" dozen karton heb ik dan ook meteen herenigd met hun rechtmatige eigenaar. Kleine overwinning voor mezelf!


Zonder overdrijven: ik denk dat het 20 jaar geleden is dat ik nog eens op de weide van Werchter was. Mijn broer stelde voor om naar Werchter Boutique te gaan en dus trokken we een dagje richting Rotselaar. Het was niet superwarm, maar af en toe kwam het zonnetje piepen en het bleef gelukkig een hele dag droog.



20 jaar na datum kan je op festivals nog altijd Vietnamese loempia's eten, haha. Alleen heb ik nooit zo lang moeten aanschuiven, whaaaat?! Die 100 wachtenden, dat was dus niet gelogen... Ik moet zeggen dat ze niet meer hetzelfde smaakten als vroeger - aaah, die goeie ouwe tijd ;-)


Dus werd mijn volgende food stop er eentje van recentere datum, een haute dog van bij Würst!

Ik wil trouwens niet overkomen als een zaag, maar de kost van drank en eten op festivals is er de laatste 20 jaar alleszins niet goedkoper op geworden. Je doet dat natuurlijk niet elke week en zo'n festival organiseert zichzelf niet en je kiest zelf waar je je geld aan uitgeeft, ik weet dat wel, maar toch... 4,5 euro voor een Cornetto, ergens denk ik dat het goedkoper kan.


En dan was het wachten op de hoofdact: Bruno Mars! Er staan nog steeds enkele highlights bewaard in mijn InstaStories, dus ga zeker even kijken (@beautylovesbe), maar amai... echt een goede show!


Sense8 stond als suggestie op Netflix, en we hebben meteen de twee seizoenen gekeken. Wel niet voor de gevoelige zieltjes, er komt best wat geweld en seks in voor. Het verhaal gaat over 8 mensen - sensibelen - die met elkaar verbonden zijn en dat op een gegeven moment ontdekken. Een beetje zoals telepathie, maar dan op steroïden!


Nieuwe lanceringen van Urban Decay: het Backtalk palet en het Beached palet! Ik vroeg in een poll welke eerst te reviewen en de meerderheid stemde op het Beached palet. Komt er dus aan!



Opnieuw ging het richting Brussel, ditmaal voor een event van Ici Paris XL, die dit jaar de 50e verjaardag viert! Ik vertrok goed op tijd en kon me vooraf nog even in het zonnetje zetten aan de Kunstberg - heerlijk!


Het event ging door op de vijfde verdieping en van daaruit had ik nóg beter zicht op het park, mooi!


Kijk, zo mag elk event zijn. Verse snijbloemen als je binnenkomt en een boeketje mee naar huis als je weer vertrekt. Fantastisch!



Maar bon, het ging dus wel om de beauty. Deze rose gold collectie van Smashbox in samenwerking van Vlada is volgens mij een schot in de roos. Ik wil gewoon alles!
Ook interessant: de vernieuwde kwastencollectie van BE Creative Makeup is volledig vegan en erg zacht. Die giga shaper/highlighterkwast sprong er voor mij meteen uit. Er zijn geen sets, alle kwasten zijn individueel te koop, dus je kan zelf je perfecte collectie op maat samenstellen.


Vorig weekend was ik alleen thuis - Timo was op jaarlijks mannenweekend naar Amsterdam - dus dat was dé uitgelezen gelegenheid om foto's te trekken. In pyjama, want zo doe je dat, haha. Deze swatches zijn trouwens van het Urban Decay Backtalk palet - mooi!


Alleen thuis, dat betekent ook TV kijken in bed, terwijl Tigra mij gezelschap houdt. Ik keek - voor de zoveelste keer - naar Center Stage. What can I say, ik houd nu eenmaal van dansfilms! Ik heb het zelf heel lang gedaan en ik mis het ergens wel, maar er zijn heel weinig dansgroepen waar je als volwassene nog in een 'actieve' dansgroep terecht kan. Of je zit in een groep met 18-jarigen, of je moet naar de groep 'onderhoudsgymnastiek', zoals ze het durven noemen.



Summer is here! Joico stuurde mij een gevlochten strandtas op met enkele toepasselijke producten. Ik ken de Blonde Life-lijn natuurlijk erg goed, de Beach Shake en Hair Shake moet ik zelf nog eens deftig testen.

En dan draai je - letterlijk! - twee seconden je rug, en ligt er daar eentje geheel onschuldig te wezen.


Mijn jaarlijkse zelfbruinertest staat online! Elk jaar test ik wel een of meerdere merken en dit jaar was het de beurt aan Vita Liberata, St. Tropez en TanOrganic.


Jullie weten intussen wel dat ik giga fan ben van de make-up van Charlotte Tilbury en in het bijzonder van haar lippotlood in Pillow Talk. Ik gebruik het heel erg vaak en dus ook in deze full face high end makeup video. En afgelopen week kwam er ineens deze reactie onder mijn video! Oké, ik weet wel dat het niet Charlotte herself is, maar toch... ik was even heel erg happy!



Gisteren trokken we naar de eerste soldendag in Hasselt. We botsten er op een goede vriendin die wat hulp nodig had met het zoeken naar een outfit voor het huwelijk van haar schoonzus. Een half uur later was de outfit compleet - zij happy, ik happy! Omdat het lunchtijd was, hielden we halt aan het terras van Le Pain Quotidien - ik ging voor de croque monsieur en een verfrissende frambozenlimonade.


Op de terugweg naar de auto liepen we langs New Paris Londres. De shoe addict in mij móest natuurlijk even binnenspringen en werd op slag verliefd, haha. De sandaaltjes van Tosca Blue zijn erg fijn, ik kocht vorig jaar al eens een paar van dat merk en een beetje bling is nooit mis, in mijn ogen. Met de muiltjes van Natan bezondig ik mij aan de loafer trend - nooit gedacht dat ik een paar zou vinden waar ik voor zou vallen! Ik zou nu niet meteen kiezen voor de exemplaren met een bontje, maar dit paar was simpel, neutraal en toch met een beetje bling, dankzij de fijne goudkleurige streepjes.

Fijne zondag, geniet van het prachtige weer!

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

  1. Leuke foto's! De Kunstberg is prachtig he :-).

    Mocht je nog een Netflix tip willen (als je de serie niet reeds hebt gezien ;-)) : How To Get Away With Murder.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Ja, ik heb daar echt met veel plezier op een bankje gezeten. Was ook veel verloop, zowel locals als toeristen, dus ideaal om een uurtje "mensen te kijken". :D

      Ik ben een hele tijd geleden begonnen met How to get away with murder, maar ik kon er echt niet in geraken en heb het na een paar afleveringen opgegeven. Ik moet het misschien nog een tweede kans geven!

      Verwijderen
  2. Ah oei hehe, maar ik begrijp je wel denk ik. Er wordt ook erg vaak afgewisseld tussen heden en verleden. Soms een beetje te 'druk' misschien.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. 't Is niet zozeer de sprongen in de tijd (daar kan ik wel tegen, haha), maar er was niet meteen zoiets waar ik zodanig door geïntrigeerd was. Meestal heb ik dan een personage dat ik interessant vind of is er een of ander mysterie te onthullen... Maar ik zeg het, ik denk dat ik het eens een tweede kans moet geven!

      Verwijderen
  3. Ik ben benieuwd naar het sluikstortersverhaal ;)
    Haha, "in mijne tijd" :D
    Snap je volledig!
    Nostalgie ten top!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die vlog staat online!
      Ja, festivals zijn niet meer hetzelfde, maar ik ook niet, haha. Dus fijn om op terug te kijken!

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig