23 november 2018

Barcelona beauty & fashion haul

Beauty fashion haul

Onze citytrip naar Barcelona zat vol cultuur, wandelen, lekker eten en natuurlijk ook een beetje shopping. Benieuwd naar wat ik kocht?


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Barcelona lijkt me ook een geweldig stad. Die unicorn-kitty sokken zijn geweldig! Die Too Faced primer is hier ook favoriet. Wat grappig dat parfums daar goedkoper zijn! Ik zelf merkte dat planten weer duurder zijn in België. Grappig dat verschil :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hèhè, die sokken gingen héél snel mee :D
   Inderdaad grappig hoe het zo per land kan verschillen!

   Verwijderen
 2. Heerlijk geshopt zo te zien!! Leuk om naar te kijken.
  Ik ga zaterdag naar Dusseldorf en daar heb je ook een Sephora in de Galeria Kaufhof, ga ik ook eens wat van die maskers en andere dingetjes inslaan. Die Too Faced primer is ook mijn all time favourite! Gelukkig dichter bij huis verkrijgbaar nu :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is dat, tegenwoordig kan je best veel merken gemakkelijk en dichter bij huis krijgen. Maar een Sephora binnenlopen blijft toch wel erg fijn :D Veel shopplezier!

   Verwijderen
 3. Wat een geweldige shoplog! Ik heb echt ervan genoten. En wat een mooie aankopen. Ik zou tussen beide zonnebrillen ook niet kunnen kiezen hoor ;) Good choices! Ik ben wel nieuwsgierig naar de Huda Beauty Concealer, de Too Faced Trancelucent Powder & Eyeshadow Insurance. Van Too Faced nog al iets gebruikt waarvan je super tevreden over was? xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Merci! De Too Faced primer is geweldig! Er staat een hele oude review van op de blog, van toen ik hem voor de eerste keer kocht en ik nog niet kon kiezen tussen deze en de MAC Paint Pot, maar intussen tweemaal opnieuw gekocht omdat die echt gewoon zo goed is. Eigenlijk zou ik eens een nieuwe review moeten schrijven om mijn appreciatie te tonen, haha. Ik had vroeger nog een neutraal oogschaduwpalet van Too Faced, erg mooi. Maar voor de rest weinig ervaring met het merk, al wil ik die hun Chocolate Bronzer ook wel eens proberen.
   Van de Huda concealer komt er snel een review aan, die heb ik nu al een aantal keer gebruikt en getest. Ik kan u zeggen: Huda heeft dat weer goed gedaan.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig