4 januari 2019

Weekly vlog: Kerstmis & shoppen met de familie

Weekly vlog

Een nieuwe Weekly Vlog(mas) met Secret Santa, Kerstmis, shoppen en een bezoekje aan Winterland!


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

5 opmerkingen

 1. Heerlijke dagen heb je gehad zo te zien & heerlijk gegeten, leuk om te zien wat je tijdens & rondom de feestdagen hebt gedaan. En is de designer outlet Roermond een aanrader? Heerlijk 7 uur shoppen... en das vermoeiend ja😉

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind de outlet in Roermond best de moeite! Het varieert natuurlijk, niet elke keer is het aanbod even uitgebreid, maar ik ga er wel graag heen en ze hebben er ook lekkere eettentjes.

   Verwijderen
 2. Mooie kerstcadeautjes! Vooral de kaars van Jo Malone. Je zag er stralend uit. Niets van te merken dat je ziek was hoor! Het is inderdaad niet fijn als je make-up anders uitvalt dan je had gehoopt. Toch is het een mooie look! En jij die van roze houdt 😜. Wacht nog maar even om op de weegschaal te gaan staan met al dat lekker en veel eten 😅. Ik dacht zeker dat je altijd 1 kledingstuk wegdeed telkens als je er eentje nieuw kocht i.p.v. kapstokken hahaha. Oké, ik begrijp het, kapstokken zijn wel goedkoper. Waren er toevallig acties van de handcrèmes van L'Occitane? Mensen denken vaak als je maar met 2 bent en geen huisdieren hebt dat er geen stof ligt, maar spijtig genoeg is dat niet zo. En ook wij zijn geen vuil mensen hoor 😊. Het leek me wel gezellig daar in Roermond. Wel precies veel volk? En buiten Jimmy Choo nog zaken geshopt 😜? Het waren weer fijne en gezellige dagen zo te zien. Hier waren de eindejaarsfeesten minder aangenaam. Mijn papa is intussen overleden en nu ook begraven. De eindejaarsfeesten zullen nooit meer hetzelfde zijn. Dat zet je wel even aan het denken wat kanker met een mens kan doen. Vooral hoe vlug kanker het overneemt. Net zoals een parasiet. xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ik ben nog altijd niet op de weegschaal gaan staan :D

   Nee, met make-up ben ik strenger, maar in mijn kleerkast was nog plaats genoeg voor extra kapstokken :-)

   Bij L'Occitane kon je pakketjes kopen met hand- en voetencrème en pakketjes met twee grotere tubes handcrème tezamen. En die zijn inderdaad wat beterkoop dan ze los te kopen.

   Ik kocht nog een kleine pochette voor in mijn handtas (voor mijn lipstick, flosdraad enzovoort) want de mijne was helemaal versleten - en eigenlijk ook een klein beetje te groot. In sommige handtassen moest ik een beetje proppen dus mijn nieuwe is iets compacter.

   Heidi, ik wens jou en je familie zeer veel sterkte toe. Er zijn niet genoeg troostende woorden die het verlies van je papa kunnen bevatten, maar ik hoop dat jullie steun kunnen vinden bij elkaar en dat de mooie herinneringen de bovenhand mogen halen.

   Verwijderen
 3. Die grijze jurk staat je super goed en die lijkt me ook heerlijk warm! en och die macarons... heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig