1 januari 2019

What's in my trash: opgemaakt december 2018

Opgemaakt

De eerste post van 2019, over de laatste empties van 2018! Ik wens jullie een fantastisch, kick-ass nieuwjaar en kijk zelf al uit naar méér blogposts in het nieuwe jaar.


OGX Coconut Water shampoo
Oral-B tandpasta
Estée Lauder Nutricious Vitality8 Radiant Lotion Intensive Moist
Belif Moisturizing and Firming eye cream
Sisley Hydra Global (staaltje)
Sisley shampoo en conditioner (staaltje)
Omorovicza Cream Cleanser (staaltje)
Charlotte Tilbury Magic Foundation (staaltje)
Darphin Hydration dagcrème (staaltje)
Aesop cleanser en toner (staaltje)
Kruidvat Anti-aging tissue masker
Estée Lauder Advanced Night Repair Power Foil Mask
L'Occitane Rose et reines handcrème
Abercrombie & Fitch First Instinct Bleu parfum
Schwarzkopf Got2Be Volume haarspray

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Mooie kwalitatieve producten heb je weer opgemaakt :-).

  Dat masker van Ici Paris lijkt me ook wel fijn. En L'Occitane natuurlijk... Ik ben vandaag eindelijk in een L'Occitane winkel geraakt en heb meteen een hele hoop producten aangeschaft, haha ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Altijd fijn om je opgemaakte producten te zien! Purity kan je wel nog online bij Ici Paris bestellen. Net mijn 1ste voor de 1ste keer besteld 😉. Eau Précieuse heb ik vandaag gekocht. Hopelijk doet dit iets voor mij 😉. Ik had enkele dagen geleden enkele pijnlijke rode bultjes boven mijn kaak. Uiteraard kon ik het ook niet laten om daaraan te prutsen. Resultaat 😔. Ofwel is het een uitbarsting van alle spanningen van de voorbije maand(en) ofwel van mijn nieuwe Nivea Micellair O2 aterproof water (zwart). Normaal gebruik ik altijd Bioderma. Mijn Pixi Glow Tonic is intussen ook op. Alleszins merkte ik dat mijn huid hiervoor beter was dan nu momenteel. EL Nutricious Vitality8 Radiant Lotion Intensive Moist vond ik ook wel best interessant. Je had ook veel fijne luxueuze staaltjes zoals Sisley, Darphin, … En mij maar waterachtig maken met je fantastisch maar duurste masker van EL (hahaha). Nee, ik heb er nog niet aan toegegeven 😄. Het was weer een heel fijne video met mooie producten alleszins! xxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ook gezien dat Purity terug online te koop is! Wel maar in twee formaten, maar inderdaad terug een beperkt gamma van Philosophy.

   Ai, niet kunnen weerstaan aan bultjes, ik ken het! Hopelijk trekken ze snel weg!

   Verwijderen
 3. Geweldig wat een heerlijke blog om te volgen

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig