13 augustus 2019

Weekly vlog: zomerworkout & HelloFresh proberen

Weekly vlog

Ik waag me in deze vlog aan de Summer Challenge van Blogilates (nee, ik heb nog steeds geen six-pack, haha!) en via een collega van Timo ontvangen we een gratis HelloFresh-box. Ik probeer de gerechtjes uit én deel op het einde nog eens alle pro's en contra's van mijn ervaring.


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Welke blog van pilates volg je? Wat HelloFresh box betreft fijn dat je jouw ervaringen met ons hebt gedeeld. Ik heb tot op heden nog nooit een HelloFresh box besteld om verschillende nadelen. Nu ik de pro en contra-argumenten heb gehoord ben ik nog meer van mening dat ik niet vlug een HelloFresh box zal bestellen in de toekomst.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik volg Blogilates op YouTube, maar er zijn er nog hoor. Zij maakt regelmatig korte workouts die specifiek gericht zijn op bepaalde zones, maar met die Summer Challenge zijn het workouts van een half uur, en dat vind ik wel goed.
   Ja, ik wilde mijn ervaring met HelloFresh vastleggen als first time gebruiker. Het is nooit helemaal zwartwit, en ik wil het niet afbreken, maar er zijn nu eenmaal pro's en contra's en alles zal afhangen van de eigen voorkeuren.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig