21 augustus 2019

What's in my trash: opgemaakt juli 2019


Ik geniet momenteel van enkele weekjes verlof, dus ik ben vooral actief op Instagram (@beautylovesbe), maar deze wilde ik nog online smijten: de empties van juli!


Oral-B 3D White Fresh tandpasta
Paradontax mondspoeling
Secret Clear Gel Boho Berry deodorant
Got2Be 2Sexy Volumizing Hairspray
Merci Handy antibacteriële gel
Tatcha The Essence
Obagi Kinetin+ Hydrating Cream
Glamglow Supermud Clearing Treatment
Eucerin Aquaphor
Drunk Elephant Protini Polipeptide Moisturizer
Belif Aquabomb Sleeping Mask
Charlotte Tilbury Magic Eye Rescue Cream
Charlotte Tilbury Goddess Clay Mask
Estée Lauder Advanced Night Repair Concentrated Eye Mask
Tissue maskers
Too Faced The Hangover primer
MAC Paint Pot in Painterly
Chanel La Base Mascara
Lancôme Bi-Facil oogmake-upremover
OPI Live.Love.Carnival nagellak
Puntkam / toupeerborstel
Tony Moly Super Peeling Liquid voetmasker

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Altijd zo leuk om naar te kijken ;) Ik wist niet dat je met de kwastenzeep de poederdonsjes kon schoonmaken. Veel interessante producten zoals Tacha, Obagi, Drunk Elephant en Belif, maar jammer genoeg nog niet verkrijgbaar in België :( Ik zou er zeker wel iets van proberen ;) Het roze kleimasker van Talika vond ik niet zo geweldig, maar het kan zijn dat ik de verkeerde zijde misschien op mijn gelaat had :) Ik koop het alleszins niet meer. Bij de Too Faced Hangover primer vind ik persoonlijk dat de dop vlug eraf vliegt. Het sluiten van de dop kan beter vind ik. De eeltsokken doen inderdaad geweldig goed hun werk. Ik ben er blij mee :) Leuke video alleszins!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik gebruik zo'n zeep voor alles: kwasten, poederdons en beautyblendersponsjes.
   Ah, met de dop heb ik geen problemen, maar ik leg hem wel altijd plat in mijn lade. De primer op zich is wel top.

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig