23 september 2019

Talika Instant Beauty Kit

Talika Instant Beauty Kit

Een maskertje meer of minder, daar draai ik intussen mijn hand al niet meer voor om. Zelfkennis... Deze set wilde ik jullie niet onthouden, want de inhoud is erg aantrekkelijk. De Talika Instant Beauty Kit bestaat uit vier maskers: twee voor het gezicht, twee voor de ogen en in essentie krijg je die voor de ogen gratis - holé!

Een eerste duo is gericht op instant regeneratie en bestaat uit het Bio Enzymes Mask Hydrating en de Eye Therapy Patch. Over die laatste schreef ik al eens een review, dus die kan je hier op de blog nalezen. Deze droge jelly oogmaskers zijn vrij dik en stevig en geven gaandeweg de ingebouwde oliën vrij, zodat ze na gebruik zorgen voor een gladdere oogcontour en een frissere oogopslag.

Het Bio Enzymes Mask is een 'klassiek' nat tissuemasker dat de huid verfrist, verzacht en heel veel hydratatie biedt dankzij een combinatie van hyaluronzuur, hydrofiele suikers en alpenbloemen. Het natuurlijke biocellulose materiaal hecht als een tweede huid aan je gezicht, zodat het serum de kans krijgt om door de bovenlaag van je huid te dringen. 

Talika Instant Beauty Kit

Talika Instant Beauty Kit

Het tweede duo geeft een instant detox en bestaat uit het Bubble Mask Bio Detox en de Eye Decompress. Dat laatste is toch wel een specialleke en geeft niet zozeer een detox, maar gunt je eerder een zenmomentje. De ampule bevat een vloeistof met camelia-extracten, dat je moet duwen richting het droge oogmasker.

Talika Instant Beauty Kit

Dat masker leg je dan een tiental minuten over gesloten ogen, zodat het de gehele oogzone kan behandelen. Aan de binnenzijde van het doosje vind je een QR-code, waarmee je een meditatiepodcast kan downloaden om je te helpen relaxen. Het is een compleet andere vorm van een oogmasker dan dat ik tot nu toe gewend was, maar ik vond het een aangename afwisseling omdat het lichaam én geest bedient. Overigens was het niet eenvoudig om een foto trekken met gesloten ogen, maar ik wilde jullie toch een beeld schetsen van de situatie.

Talika Instant Beauty Kit

Het leukste masker van de set is ongetwijfeld dit zwarte Bubble Mask Bio Detox: het masker zelf is gemaakt van bamboe- en houtskoolvezels en heeft een zuiverende werking. Bovenop het masker ontwikkelen de duizenden zuurstofbubbels zich tot een dikke laag schuim en dat is niet enkel grappig, maar ook uiterst fascinerend!

Als het masker is uitgewerkt, haal je het van je gezicht en spoel je het overtollige schuim af. De combinatie van materialen en ingrediënten zorgt voor een zuiverende detox maar ook voor de nodige verfrissing en een flinke portie zuurstof waar de huid echt van oppept.

Uiteraard kan je deze maskers ook apart kopen, maar persoonlijk vind ik dergelijke sets wel fijn om producten te ontdekken en te testen wat ik in de toekomst opnieuw zou kopen. Het Bubble Mask is er alleszins een van!

Talika Instant Beauty Kit - € 15,00

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

  1. Erg leuk die kit! Ik hou het in gedachte om deze ook eens te bestellen. Werkte de Eye Decocompress goed? Meestal heb ik problemen met dat duwen :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat compres is erg ontspannend, maar je gaat HARD moeten duwen :D Ik heb toch mijn best moeten doen...

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig