13 oktober 2020

Huda Beauty Power Bullet Matte Lipstick in Honeymoon

Huda Beauty Power Bullet Matte Lipstick in Honeymoon

Wat lipsticks betreft, laat ik mij graag leiden door de stelling: "eentje is geentje". En dus liggen er een stuk of 30 te blinken in mijn schatkist aka make-uplade. Ze liggen er in allerlei kleuren - en uiteráárd is geen enkele kleur exáct hetzelfde, haha. Huda Beauty is goed vertegenwoordigd, want een aantal jaar geleden werd ik verliefd op haar liquid matte lipsticks, zowel de fullsize exemplaren als de set met mini's.

De Huda Beauty Power Bullet Matte Lipsticks zijn niet helemaal nieuw, maar bij de lancering vond ik de oorspronkelijke kleuren niet helemaal mijn ding - net wat te beige en bruin op mijn teint, dus geen kleuren die ik mezelf zag dragen. Intussen werd de kleurenselectie een beetje uitgebreid, het uitgelezen moment om de Power Bullet Matte Lipsticks nog een tweede kans te geven.

Huda Beauty Power Bullet Matte Lipstick in Honeymoon

De Power Bullet lipsticks staat voor maximale kleurintensiteit - de formule werd zodanig bewerkt dat de kleur hier echt de bovenhand neemt, van bij de eerste swipe op de lippen dekt én ook nog eens zeer lang houdt.

De verpakking is strak met een vierkante vorm, magnetisch (met een fijne 'klik') en ombré; telkens van zwart naar de kleur van de lipstick zelf, dus elke huls is anders gekleurd. Stel dat je meerdere Power Bullet lipsticks koopt, kan je je in elk geval al niet vergissen.

De lipstick zelf behoudt die strakke vorm met een grafische tip die gemaakt is om de liprand precies te kunnen volgen om nadien de lippen in te kleuren. Het doet me denken aan de matte lipsticks van Charlotte Tilbury en ik kan in beide gevallen bevestigen dat de vorm van de lipstick zeker wel bijdraagt aan het gebruiksgemak.

Huda Beauty Power Bullet Matte Lipstick in Honeymoon

Huda Beauty Power Bullet Matte Lipstick in Honeymoon

Uit de verschillende kleuren koos ik voor Honeymoon, een lipstick met een koelere ondertoon. Huda Beauty beschrijft Honeymoon als a cheeky velvet pink, en dat is wel zo correct. Een roze lipstick met een zekere impact, met héél wat intensiteit en een houdbaarheid die zich weet te onderscheiden van lipsticks met een meer creamy formule. De kleur die je in de huls ziet, is ook effectief wat er van meet af aan op je lippen ligt en ondanks z'n matte finish, voelt Honeymoon best comfortabel aan. De Power Bullet lipsticks drogen niet op, maar blijven de hele dag door nagenoeg perfect zitten en overleven de mondmaskertest met gemak.

Ik mis enkel nog een aantal kleuren in het lichtere, nuderoze segment, zodat ik van de Power Bullet lipstick een meer everyday lipstick kan maken. De lichtere kleuren die nu beschikbaar zijn, zien er mij net wat te beige uit, dus ik wacht geduldig af op een verdere uitbreiding van de kleurenselectie.

Het goede nieuws is echter dat je Huda Beauty niet meer moet zoeken in buitenlandse shops! Vanaf 13 oktober 2020 (vandaag!) is het volledige gamma online te vinden bij Ici Paris XL, en zullen de bestsellers in geselecteerde winkels liggen. Prijsgewijs wél enkele euro's duurder dan bij de online shop van Huda Beauty zelf maar daar komt het pakketje ons land binnen via Dubai, dus mogelijks zitten daar nog wat kosten aan.

Huda Beauty Power Bullet Matte Lipstick - 3 g voor € 23,90 bij Ici Paris XL

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

6 opmerkingen

 1. Een prachtige kleur en ideaal dat ze de mondmaskertest overleven. Hopelijk kan ik deze vinden in IPXL Hasselt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Via de website kan je de winkelvoorraad checken! De lipsticks hadden ze in elk geval wel, enkel bij de IPXL aan de TT-wijk.

   Verwijderen
 2. Zo mooi! Deze ga ik ook eens “moeten” testen 😉😁

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig