26 januari 2021

Charlotte Tilbury Dancefloor Princess lipstick

Charlotte Tilbury Dancefloor Princess lipstick

Charlotte Tilbury is en blijft een van mijn favoriete beautymerken voor die perfecte dosis glam - ik neem er de vele, snel uitverkochte limited editions graag bij. Een tijdje geleden werd Hot Lips 2 gelanceerd, een lipstickcollectie met elf kleuren, geïnspireerd door elf vrouwelijke iconen. Soms is meteen duidelijk over wie het gaat - zo is Amazing Amal een hommage aan Amal Clooney - soms is de naamgeving ietsje subtieler.

Zo ook Charlotte Tilbury Dancefloor Princess lipstick, een hommage aan Kylie Minogue: een pop pink lipstick voor een pop pink princess. Wat mij betreft, is dit het perfecte roze, met een beetje frisheid, een beetje perzik en een beetje nude - zeer flatterend! Hij is net wat lichter en rozer dan Pillow Talk lipstick (maar matcht weer goed met Pillow Talk lippotlood) en ligt in dezelfde lijn als de uitverkochte limited edition kleur The Duchess. Dus als je die laatste hebt gemist, kan je het nog rechtzetten met Dancefloor Princess!

Charlotte Tilbury Dancefloor Princess lipstick

Charlotte Tilbury Dancefloor Princess lipstick

Dancefloor Princess bevat de formule van de K.I.S.S.I.N.G. lipsticks: creamy, hydraterende lipsticks met een ietwat glanzende, satijnfinish op de lippen. Aangenaam en comfortabel op de lippen, zodat je meteen profiteert van een beetje ingebouwde verzorging. De fijne formule hecht heel goed aan de lippen en vult ze ook een beetje op, zo krijg je samen met het hintje van parelmoer een vol en glanzend effect waarbij het licht wordt weerkaatst. De vorm van de lipstick kan ik overigens erg appreciëren: de vierkante top is perfect om de vorm van je lippen en de liplijn vrij secuur te volgen, ook zonder lippenseel.

Op mijn arm zie je Dancefloor Princess 'puur' geswatcht, op mijn lippen ligt er nog een laagje Pillow Talk lippotlood onder.

Charlotte Tilbury Dancefloor Princess lipstick

Charlotte Tilbury Dancefloor Princess lipstick

Alle Hot Lips 2 lipsticks zitten in een van vijf leuke designs - jammer genoeg kies je het eerste design niet zelf, die is vooraf bepaald voor elke lipstick. Zo komt Dancefloor Princess standaard in de Modern Red Leopard huls, een rode panterprint met gouden accenten. Als je er meerdere hebt, kan je onderling wel wisselen en de huls aanpassen naar jouw goesting. Uniek aan Hot Lips 2 is namelijk dat de lipstickhulzen hervulbaar zijn: het enige dat je moet doen, is de bovenzijde lostrekken en vervangen. De refills zijn goedkoper én je kan de mooie verpakking blijven gebruiken - economisch én ecologisch, dus scoren op alle vlakken!

Charlotte Tilbury Hot Lips lipstick - 3,5 g voor € 35,00 (€ 23,00 voor de refill)

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

  1. Wat een mooierd... Zowel de verpakking als de kleur en de vorm van deze lippenstift vind ik tof :)

    Pillow Talk staat nog op mijn wishlist.

    Ik zie op de vierde foto dat je dat mooie duo (highlighter en blush) van Tom Ford uit de Soleil collectie ook nog steeds in je bezit hebt. Ik herkende het meteen, want ik heb een variant van dit duo ;)

    Groetjes :)


    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaja, die Tom Ford highlighter heb ik echt al goed gebruikt, er is al veel pan te zien. Ik twijfelde nog om een back-up te kopen, omdat ik hem zo graag gebruik. Misschien dat ik dat nog wel doe, haha.

      Verwijderen
  2. Wat een pareltje! Mooi, luxueus, goede formule en zoveel meer. Weer een favoriet bij ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Inderdaad, nog eentje die ik zonder nadenken uit mijn lade kan pakken!

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig