7 mei 2021

Weekly vlog: dubbel feestweekend!

Weekly vlog

We mochten eindelijk met zes vrienden tegelijk buiten afspreken, dus vierden we samen 1 mei, de dag erna was het Grieks Pasen - nog meer food :D


Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

 1. Hoi :)

  Je zei ooit dat je niet goed kan koken, maar ik denk dat dat best meevalt. Je durft het aan om nieuwe recepten uit te proberen ;) Je hebt al veel recepten verzameld, he?

  Haha, ik lust ook graag kipcorn. Het is misschien niet de meest fancy snack die je in de frituur kunt kopen om bij je frietjes te eten, maar het is zo lekker. Dat komt ook door het lekkere korstje dat rond het vlees zit :P

  Beide dessertbordjes die je toont in het filmpje zien er lekker uit. De desserts zijn heel verschillend, maar wel allebei zoet :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kan wel eten maken, maar koken vind ik een ander niveau, haha. Recepten heb ik inderdaad wel, ik scheur al jarenlang recepten uit die mij wel leuk lijken en bewaar ze in een schrift. Veel daarvan heb ik wel nog niet gemaakt, oeps :D
   Kipcorn is misschien oldschool, maar het blijft lekker! :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig