10 maart 2023

Fenty Sun Stalk'r Instant Warmth Bronzer in Bajan Gyal

Fenty Sun Stalk'r Instant Warmth Bronzer in Bajan Gyal

Ik kocht deze bronzer enkele maanden geleden toen ik in zonniger oorden verbleef. We hadden er net een wandeling op zitten in +35°C en ik had het duidelijk onderschat, lol. Nadat ik terug was afgekoeld onder de airco van Starbucks, merkte ik dat de bronzer rondom mijn haargrens een touch-up kon gebruiken. Op naar Sephora!

Fenty Sun Stalk'r Instant Warmth Bronzer in Bajan Gyal
Fenty Sun Stalk'r Instant Warmth Bronzer in Bajan Gyal

Daar botste ik op de stand van Fenty Beauty. Ik kende al de Pro Filt'r Soft Matte Foundation en ook de bijpassende concealer, maar nu dook ik in de bronzers. De Fenty Sun Stalk'r Instant Warmth Bronzer bestaat in negen kleurtjes met neutrale en warme ondertonen. Net als bij de foundation, is er ook hier weer heel goed nagedacht over de verschillende tinten en omschrijvingen, zodat er zeker weten een bronzer past bij elke teint. 

Aangezien er op dat moment al heel wat kleurtjes uitverkocht waren, heb ik ze niet allemaal kunnen swatchen. Uit de beschikbare kleuren koos ik Bajan Gyal, een medium bronzer met warme ondertoon. Waren alle kleuren beschikbaar, was ik wellicht voor Island Ting gegaan, ook een medium bronzer maar met een neutrale ondertoon - dus een subtiel verschil, ietsje minder warm. De warmte van Bajan Gyal lijkt misschien wat te diep of te oranje overkomen voor mijn lichtere teint, al helemaal op de foto in de zon, maar door de fijne formule kan je de Sun Stalk'r bronzer niet enkel heel goed blenden maar ook heel fijntjes opbouwen. 

Fenty Sun Stalk'r Instant Warmth Bronzer in Bajan Gyal
Fenty Sun Stalk'r Instant Warmth Bronzer in Bajan Gyal

Sun Stalk'r is namelijk een poederbronzer met een lichte en zachte touch - het poeder voelt superzacht aan, het is dat type poeder dat bijna crèmig aanvoelt omdat het zo fijngemalen is. Het is dan ook gemakkelijk uit te blenden, zodat je geen harde lijnen ziet. Het kan laagje per laagje worden opgebouwd, zonder het meteen te overdoen, met als resultaat een mooie all over glow, een instant zonnegloed die mijn huid tot leven wekt. De bronzer blijft ook doorheen de dag erg mooi zitten op de huid, met dank aan zijn transferproof eigenschappen. 

De metallic verpakking is trouwens een echte eyecatcher - niet helemaal immuun voor vingerafdrukken, maar dat neem ik er wel graag bij, haha. Tegelijkertijd is het een erg compacte en ranke oplossing die ik netjes kan wegsteken in mijn make-uptafeltje. Ik heb nu een aantal bronzers in huis en daarmee kan ik een beetje spelen en kiezen tussen de lichtere en donkerdere bronzers en degene met een neutrale en warmere ondertoon. Kwestie van klaar te zijn als de lente- en zomerzon eraan komt!

Fenty Sun Stalk'r Instant Warmth Bronzer - 6,23 g voor € 43,00

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

  1. Een echte eyecatcher en zo fijn dat deze gemakkelijk uit te blenden is. Alleen jammer dat heel wat kleurtjes uitverkocht waren. Vooral net die kleur Island Ting 😞 Zo spijtig! Bajan Gyal lijkt mij net te oranje. Nu alleen nog de zon 😉🙏

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Euhm ja, ik wacht dus ook op die beloofde zon deze week! :-D

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig