15 mei 2024

Charlotte Tilbury Pillow Talk Fair

Charlotte Tilbury Pillow Talk Fair

Mijn gebeden zijn verhoord! Al jaren ben ik fan van Charlotte Tilbury Lip Cheat in Pillow Talk - een soort van universele, staat iedereen, nuderoze kleur. De lippotloodjes van Charlotte Tilbury hebben bovendien een geweldige formule, die mooi houdt.

Maar: Pillow Talk bleek soms toch wat te donker op mijn lippen voor het effect dat ik zocht en ik heb vaak gedacht dat ze, in navolging van Pillow Talk Medium en Dark, ook een Pillow Talk Light mochten creëren. Dankzij twee comments op deze blogpost over Charlotte Tilbury lipsticks was ik meteen mee met het goede nieuws - merci aan mijn lieve lezers om mij mee in de loop te houden! 

Pillow Talk Fair werd de naam en dat klonk mij als muziek in de oren - een kortingsactie bij Cult Beauty later en ik had mijn langverwachte Pillow Talk Fair in huis!

Charlotte Tilbury Pillow Talk Fair
Charlotte Tilbury Pillow Talk Fair
Van links naar rechts: Icon Baby - Pillow Talk Original - Pillow Talk Fair

Pillow Talk Fair is een lichtere versie van Pillow Talk Original, met een ietwat koele ondertoon. Het is ook roziger dan Icon Baby, die wat meer nude is. Pillow Talk Fair is echt perfect voor wie het Pillow Talk-effect wilt, maar een meer lichte teint heeft. Ik denk dat ik bij deze ook meteen mijn heilige drievuldigheid der lippotloodjes in huis heb: de nudebeige Icon Baby om schaduw te creëren, de nuderoze met wat diepte Pillow Talk Original en de nuderoze met ietwat koele ondertoon Pillow Talk Fair.

Charlotte Tilbury Pillow Talk Fair
Charlotte Tilbury Pillow Talk Fair

De Lip Cheat potloodjes zijn 'echte' potloodjes die je moet slijpen, ik zorg er dus voor om regelmatig het potloodje bij te werken, want dan kan je het heel precies aanbrengen en krijg je het mooiste resultaat aan de liprand. Charlotte Tilbury weet de perfecte balans te houden tussen een creamy formule met jojoba-olie en een goede houdbaarheid: de potloodjes glijden over de lippen, voelen niet droog aan, maar geven je lippen optisch wel een voller effect. Het is op die manier heel gemakkelijk om iets vollere lippen te faken, lol. De finish is satijn-mat te noemen, is waterproof en kan perfect werken op zichzelf, met een glossje erover of met een lipstick als afwerking. 

Ik was dus al fan van de Pillow Talk-lijn, maar deze aanvulling in Fair is het hek helemaal van de dam. Ik zag dat ze ook een bijpassende Pillow Talk Fair lipstick had en oh-em-geeee die staat nu dus óók op de wishlist! De gewone Pillow Talk lipstick was namelijk altijd wat te donker en bruin op mijn lippen (terwijl 'ie op anderen echt supermooi is!), maar met deze Fair lipstick heb ik opnieuw goede hoop. En zo blijft ook de blog in de toekomst verzekerd van reviews, haha!

Charlotte Tilbury Lip Cheat Pillow Talk Fair - 1,2 g € 26,00
 
Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

2 opmerkingen

  1. Fijne aanvulling! Ik ben grote fan van haar lippotloden. Die blijven ook super lang. Topproduct!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaaa, die houden echt goed op mijn lippen! Ik ben benieuwd of ik op termijn alleen maar Pillow Talk Fair ga gebruiken of toch nog de originele kleur blijf kopen. Maar voor nu heb ik dus wel wat keuze, haha.

      Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig