16 september 2018

Empties: opgemaakt augustus 2018

Opgemaakt

Benieuwd naar mijn meest recente lading empties? De lijst met opgemaakte producten is niet gigantisch groot, maar bevat toch weer enkele favorietjes.


Lancôme Bifacil oogmake-upremover
Estée Lauder Revitalizing Supreme bodycrème
Prodent tandpasta
Estée Lauder Resilience Lift Night
Hourglass Veil Mineral Primer
Origins Plantscription Cleanser
L'Occitane mini handcrème
Sephora oogmaskers
Estée Lauder Double Wear 3-minute Moisture Mask
Schwarzkopf Got2Be 2Sexy Big Volume haarspray
Invisibobble

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

5 opmerkingen

 1. De Sakura lijn is echt heerlijk he :-).

  Ik vind jouw uitleg bij de producten altijd zo fijn, veel duidelijke info!

  Ik ben wel benieuwd naar de haarspray, maar ik ken er niet zoveel van... is het product dat je bespreekt eerder een haarlak of een gewone spray?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hihi, merci!

   Ah, als ik haarspray zeg, bedoel ik dus haarlak. Als het een andere spray is, zeg ik eerder leave-in spray, conditioning spray, UV-spray, stylingspray of zoiets. Ik gebruik dagelijks een beetje haarlak om mijn haar in bedwang te houden!

   Verwijderen
 2. Ok bedankt! Dan ga ik er eens naar kijken volgende keer dat ik bij Di/Kruidvat ben :-).

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er is toch altijd weer iets bij wat mij interesseert 😁! Heerlijk die opgemaakte productjes. The Ritual of Sakura Magic is idd een toppertje! Mss dat ik toch eens een keertje de Bifacil van Lancome probeer. Maar ik zal eerst toch even naar de prijs kijken 😉. Maar waar ik (als oudere 😓, denk ik, welke leeftijd is eigenlijk oud volgens jouw? 😅) zeker benieuwd naar ben is de Resilience Lift Night van EL. Ook de Hourglass primer lijkt me zeker iets. Waar heb je deze eigenlijk gevonden? Van het double wear 3-minute masker van EL had ik hoge verwachtingen! Deze voelde droger aan (vond ik) toen ik deze uit de verpakking haalde. Had jij dat ook? Voor mij echt geen aanrader hoor. Je hebt weer fijne productjes opgemaakt. Je huid zal je daarvoor dankbaar zijn! 😘

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bifacil is zeer goed, ideaal als er een kortingsactie is!

   Haha, oud zou ik jou toch niet noemen, denk ik. Ik denk dat je zo jong bent als je je voelt, ingesteldheid doet veel. Ik zou mezelf pas oud willen noemen als ik 70 of 80 ben :D

   Die Hourglass primer zat ik het poeder dat ik kocht in Londen. Dus gewoon een staaltje dat standaard in de verpakking van het poeder zat. Goed gezien, want dan proberen mensen direct nog meer van je merk uit. Jammer genoeg niet in België te koop!

   Wel, het Double Wear masker is inderdaad oké voor z'n korte inwerktijd. Het is niet het allerallerbeste masker op de markt, dus ik ga opgebruiken wat ik heb, maar niet per se opnieuw kopen. In vergelijking met andere maskers, zit er inderdaad minder serum in (waarschijnlijk omdat het ook maar kort moet inwerken).

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig