29 maart 2019

What's in my trash: opgemaakt maart 2019


Ik ben er voor de verandering eens op tijd bij :D De empties van maart, enjoy!


Rituals Oriental Cream bodylotion
Matrix Oil Wonders Volume Rose shampoo
Estée Lauder Perfectly Clean reiniger
Secret Luxe Lavender clear gel deodorant
L'Occitane Amande doucheolie
L'Occitane Relaxing showergel
Dr. Hauschka oogmake-upremover
Oral-B 3D White Revitalizing Fresh tandpasta
OGX O2 shampoo
Nivea Natural Shine shampoo
Estée Lauder Revitalizing Supreme crème (sachet)
Essie GelCouture top coat
Estée Lauder Advanced Night Repair Eye oogcrème
Patchology Hydrate Flashmasque tissuemasker
Talika Pink Clay Sheet Mask tissuemasker
Sephora Charcoal Mask tissuemasker
Garnier SkinActive Hyaluronshot tissuemasker
Estée Lauder Advanced Night Micro Cleansing Balm
Dior Diorshow On Stage Liner 

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Leuk om jou opgemaakt producten te zien. Lijkt me een heerlijke geur die bodycream van Rituals.
  Heb je die cleansing balm van Clinique weleens geprobeerd? Die vind ik voor het gezicht wel heel goed alleen niet voor mijn ogen, prikte niet maar zag een beetje wazig na het reinigen, door de vette balm ofzo,niet fijn. Ik hou het nu op mijn micellair water van Bioderma...ga ik speciaal een dagje naar Antwerpen voor om er een paar flessen van in te slaan;-) Je hebt helemaal gelijk om die wimperserum niet meer te gebruiken, wie weet wat daar weer voor troep in zit. En oh die Secret deodorant is zooo goed, zo zo zo jammer dat ze die niet hier in Nederland of België verkopen. Ik had er een met een talkpoeder geur (powder fresh dacht ik) en die was zooo lekker. Wie weet komt het er ooit nog een keer.
  Fijn weekend!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, die van Clinique nog niet geprobeerd, wel al goede dingen van gehoord, dus misschien een volgende keer.
   Ik heb er ook eentje van Secret met een meer neutrale poedergeur, die is inderdaad erg goed! Ik blijf in elk geval mijn voorraadje inslaan elke keer ik de kans krijg :D
   Jij ook een fijn weekend!

   Verwijderen
 2. Naar deze video zat ik weer op te wachten 😄 Clinique take the day off, 100ml, 28,50€. Je krijgt 25 ml meer en is 2€ goedkoper dan EL. Klopt wel dat hij soms een beetje wazig aanvoelt op de ogen. Persoonlijk gebruik ik liever de Micro Cleansing en reinigt ook grondig. Ook deze vind ik voor mijn gevoel beter reinigen dan DHC olie. Toch speel ik een beetje met deze 2 naar mijn behoeften. Ik gebruik Vichy deodorant anti-transpiratie roller 48 met groene dop en voor mij tot nu toe de beste die ik heb gehad. De Talika oogpatches vond ik jaren geleden super geweldig. Ik gebruikte ze altijd maar 1 keer. Misschien eens opnieuw kopen om te zien of ik ze nog zo geweldig vind 😅
  Van Garnier heb ik 1x anti-fatigue verkwikken oogmasker met sinaasappelsap en hyaluronzuur gebruikt. Eerst indruk niet slecht. Voldoende nat. Ik had ze 15 min. op en waren nog nat, maar ik moest ze helaas afdoen. Daarom wil ik ze nog eens proberen voor dat prijsje 😉 Ik ga zeker ook eens een ander maskertje van proberen. Van Talika heb ik het bubble bio-detox masker gebruikt en het bio enzymen hydraterend masker. Het roze was er toen niet meer, maar die ga ik zeker ook eens proberen. Ik vind de Talika producten fijn en goed. Ik vond het zeker weer een zeer fijne video. I like it! Geniet morgen nog maar dubbel zo hard van het zonnetje want daarna wordt het weer frisser. Fijn weekend! 😎

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, Clinique is me al vaker geadviseerd, het staat op het to try-lijstje!
   Dat Garnier oogmasker heb ik hier ook liggen, denk ik. Ik heb er laatst een aantal gekocht omdat er een 2+1 actie op was en ik er ook enkele cadeau heb gedaan aan een vriendin.
   Dat Talika Pink Clay Mask is écht fijn, aanrader!
   Inderdaad, vandaag geen huishouden, enkel genieten van de zon :D

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig