6 februari 2019

What's in my trash: opgemaakt januari 2019

Opgemaakt

De eerste empties van het jaar, woehoe! Ik had trouwens een betere thumbnail, maar toen werd die foto per ongeluk van mijn SD-kaart gewist en zat ik zonder - oeps. Er zijn programma's om dat terug op te vissen, maar op een Mac is dat zo goed als allemaal te betalen en daar had ik geen zin in. Dus dit is het beste dat ik kon doen, haha!


Oral-B Pro-expert tandpasta
Park Avenue kwastenspray
Park Avenue kwastenzeep
Talika Lash Conditioning Cleanser
Talike Eye Therapy Patch
Apivita Express Beauty Face Mask met aloe
Clarins Extra Firming Eye Cream (staaltje)
By Terry Terribly Densiless primer (staaltje)
Clinique Liquid Facial Soap Mild (staaltje)
Too Faced Primed & Peached primer (staaltje)
Starskin eye mask
Schwarzkopf Got2Be Volumaniac mousse
Schwarzkopf Got2Be Big Volume haarspray
Batiste Original droogshampoo
Estée Lauder Idealist primer
Jean Paul Gaultier Le Classique eau de toilette

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

4 opmerkingen

 1. Weer een fijne video met mooie productjes! Eigenlijk wel altijd. Apivita lijkt mij ook wel erg goed. Onlangs heb ik nog een hele fijne reiniger van Midnight Recovery Botanical Cleansing Oil van Kiehl's gebruikt. Vergelijkbaar met DHC, maar is nog fijner. Als je kan zeker eens staaltjes ervan testen :-) De alles-in-één, niet-comedogene, reinigende formule is verrijkt met een aromatisch mengsel van pure plantaardige oliën waaronder squalaan, een plantaardige olie met een natuurlijke affiniteit met de huid, teunisbloemolie, rijk aan omega-6 vetzuren, en lavendelolie. Hij herstelt het evenwicht, kalmeert de huid en zorgt voor een optimaal nachtelijk herstel. Bevat geen zeep, geen sulfaat en geen minerale oliën. Ik ben voor binnenkort wel nog op zoek naar een nieuwe primer. Kan je mij primers aanbevelen die je voor jezelf (terug) zou kopen? Als je Idealist gebruikt doe je er dan nog een primer over? Ik ga je review van Kiehl's Nightly Refining Micro Peel zeker nog eens lezen, want het lijkt mij misschien ook wel een fijn productje. Voel je er iets van? Ik bedoel een super fijn korreltje of gelijk iets rulligs? Leuke video! Ik blijf kijken ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De reiniger van Kiehl's heb ik nog niet gebruikt, zet het op mijn to test-lijstje :-)
   Ik vind de Too Faced Hangover primer wel fijn, intussen al mijn tweede van gekocht. Ben nu twee hydraterende/glowy primers van Lancôme en Sisley aan het testen die het ook goed doen en komt er binnenkort nog eentje van Max Factor aan die de moeite is!
   Met Idealist hangt het er een beetje van af hoe lang er zit tussen skincare en make-up applicatie. Vlak erna is een extra primer niet nodig, maar ik doe dat gewoon graag, haha.
   Nee, bij de Kiehl's Nightly Refining Micro Peel geen korreltje te voelen, is gewoon een soort serum dat je aanbrengt!

   Verwijderen
 2. Leuke video :-). Batiste heeft inderdaad erg fijne droogshampoos. Ook die van Klorane vind ik goed, maar die zijn enkel te koop bij de (para)pharmacie. De andere droogshampoos maken mijn haar dof en vol knopen... . Bevat het Naked basics palet enkel matte kleuren? Ik heb onlangs opnieuw Naked2 gekocht. Qua oogschaduw heb ik ook het liefst Urban Decay, topkwaliteit he!

  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klorane heb ik eens gebruikt, maar da's al heel lang geleden. Voorlopig blijft Batiste mijn nummer een!
   De allerlichtste kleur uit Naked Basics heeft een licht shimmertje, de rest is allemaal mat. Ik heb trouwens gezien dat het Naked Reloaded palet eraan zit te komen, dus daar ben ik ook wel benieuwd naar - allemaal neutrale kleuren, draagbaar ook en inderdaad, qua oogschaduw ongeëvenaard!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig