13 augustus 2018

Opgemaakt juli 2018

Opgemaakt

Empties tijd! Zoals je zal merken, had ik extra veel tijd in mijn verlof, dus kon ik heel wat maskertjes testen. En deze maand zitten er ook enkele make-upproducten bij!


Kneipp Beauty Geheim body scrub
Oral-B tandpasta
Nivea Love Sunshine douchegel
Nivea Purifying Micellair Shampoo
Armani Lip Maestro in kleur 500
Starskin Coco-Nuts haarmasker
Ici Paris XL Pure Purifying and Foaming Sheet Mask
Only You Smootly Anti-ageing Mousse Mask
Estée Lauder Advanced Night Repair Concentrated Recovery Eye Mas
Estée Lauder Advanced Night Repair Concentrated Recovery Power Foil Mask
Iroha Nature Progressive Exfoliation Lavender voetmasker

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

8 opmerkingen

 1. Wat heb je weer een aantal fijne producten opgemaakt :-).
  Dior lakjes zijn inderdaad top. En de formule gaat lang mee. Wat het kwastje betreft vind ik Chanel heel wat minder.

  Die douchegel van Nivea ga ik misschien ook wel eens proberen :-). Ik herinner me dat, toen ik kind was, wij zo'n zonnecrème/melk hadden van Nivea. Deze zat in een bruine flacon en rook echt heerlijk! Ik weet niet of deze nu nog bestaat, althans toch niet meer in dezelfde versie.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De formule van Chanel-lakjes is bij mij altijd prima geweest, alleen dat kwastje... Op dat vlak is Dior op beide vlakken beter!

   Ik denk inderdaad niet dat je die bruine flacon nog gaat vinden :-) Maar de geur van de douchegel nam mij meteen mee naar vroeger!

   Verwijderen
 2. Hoi :D

  Leuk dat er een nagellakje tussen de opgemaakte producten zit. Heb je het lakje van dior opgemaakt of was hij dik geworden?

  Gelukkig heb je enkele soortgelijke lakjes in je collectie. Ik ben eigenlijk wel eens benieuwd naar de collectie nagellakjes van je <3 ik denk dat er mooie lakjes tussen zitten.

  Glamglow heeft ook zo een bubble sheet mask.

  De douchegel van nivea met de zomergeur ga ik misschien kopen.

  Welk gerecht kan je aanraden bij ellis burger in maasmechelen Village? Dat moet ik van papa vragen voor als hij er heengaat. Ik heb hem beloofd het je te vragen :D

  Draag je enkel essie Fiji op je teennagels of soms ook een ander kleurtje? Noem me nieuwsgierig, maar dat vroeg ik me dus af :P

  Hopelijk gaat het intussen goed met Timo zijn vinger.

  Ik kijk reikhalzend uit naar je volgende filmpje.

  Dag stamatia xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee, dat lakje was dus echt helemaal op! Je ziet het niet goed op camera omdat er altijd een beetje aan de binnenkant blijft hangen, dus het lijkt alsof er toch nog iets in zit, maar nee,... ik heb hem echt wel leeggeschraapt. De lakjes van Dior blijven altijd lang goed, na zoveel jaren was de substantie nog niet te dik geworden, dus top!

   Dat masker van Glamglow heb ik ook al gezien, is even plezant!

   Bij Ellis Burger ga ik meestal voor een klassieker, zoals de Cheese & Bacon. Maar ze hebben ook iets meer gourmet burgers, de New Meatlover ziet er mij goed uit! Ik neem er dan meestal frietjes bij, je krijgt een soort mayonaisesausje erbij dat wel lekker is.

   Op mijn teennagels draag ik eigenlijk exclusief Fiji. Dat is altijd fris en netjes en blijft lang zitten. Vroeger ook wel andere kleurtjes gedragen hoor, maar de laatste jaren eigenlijk enkel Fiji. Gemakkelijk, moet ik er niet over nadenken :D

   Zijn vinger is al beter! Nog niet 100% maar de boebel die eruit stak (van het afgebroken stukje bot) is al veel verminderd. Nog twee weken en dan mag zijn spalk er af en kunnen we zien of het helemaal genezen is.

   Verwijderen
  2. Dankjewel om zo uitgebreid te antwoorden op mijn comment. Dat apprecieer ik. Dankjewel <3

   Timo zal blij zijn wanneer zijn spalk eraf mag, denk ik.

   Knap dat je het lakje helemaal opmaakte. Ik wist niet dat je dior sundown zo veel droeg. Van een lakje als essie Fiji wist ik het wel. Draag je opi live love carnival ook nog? Dat was ook ooit een favoriet van je, hé?

   Ik zal het tegen papa zeggen van ellis burger;D

   Lieve groeten :)

   Verwijderen
  3. Ik heb er mij een tijdje terug op toegelegd om enkel Sundown te nemen als ik zo'n type kleur op de nagels wilde, omdat die het oudst was en voor 2/3e leeg. Dus vandaar dat ik er door ben geraakt. Jaaa, OPI Live.Love.Carnival is nog altijd een favoriet, daar ga ik echt van balen als hij op is en dat gaat ook niet meer zo heel lang duren, want die is ook al voor 2/3e leeg!

   Verwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig