13 mei 2019

Huidige make-upfavorieten

Make-up favorieten

Lang geleden dat ik nog eens een favorietenpost schreef! Ik laat jullie al mijn huidige make-upfavorietjes zien oftewel de make-up die ik op dit moment het vaakst gebruik. Something old, something new - maar niets borrowed of blue, lol.


Too Faced Hangover primer
Tom Ford Nude Dip eyeshadow palette
Sephora Stylographic Fine Line Micro Thin Felt Liner
NARS Climax mascara
Lancôme Blush Subtil in Power of Joy
Tom Ford lipstick in Spanish Pink

Disclaimer: dit artikel bevat geen gesponsorde content. Samples worden geheel vrijblijvend ter beschikking gesteld, zonder voorwaarde van, noch garantie op, noch in ruil voor publicatie. De volledige disclaimer lees je hier.
Share:

3 opmerkingen

 1. Hoi Stamatia!

  Ik heb een tip voor je. In de Cosmetics Company Store in Maasmechelen Village verkopen ze Nude Dip van Tom Ford. Ik kocht er vandaag zelf een exemplaar van en ik dacht toen aan jou. Je zei immers in je filmpje dat jouw exemplaar van Nude Dip aan vervanging toe is omdat je die al enige tijd hebt. Bovendien heb je dan een excuus om weer een keertje naar Maasmechelen Village te gaan en bij l'Occitane binnen te springen en te gaan eten bij Ellis Gourmet Burger, hihi ;D Verder kocht ik er ook een lippenstift van Tom Ford. Verder nog Lavender lure van Tom Ford en een illuminator uit een Bronze Goddess collectie van Estee Lauder. Het zijn niet allemaal exact dezelfde producten die jij hebt (de verpakking en print van de illuminator zijn bijvoorbeeld anders), maar het gaat wel om merken en producten waarvoor jij me in de loop der tijden waterachtig hebt gemaakt, lol. Je bent al lang fan van Tom Ford, hé?

  Oh, nog iets wat ik je al maanden wil vragen. Heb jij Le Volume Révolution van Chanel al geprobeerd? Je weet wel, de vrij nieuwe mascara van Chanel met het 3D geprinte borsteltje. Zo ja, wat vind je ervan? Hij zou veel volume geven.

  Ik ben zo benieuwd of je iets shopte in Milaan en of er een shoplog komt :)

  Benieuwd of je broer te zien zal zijn in je vlog over Milaan :)

  Ik ben blij dat ik me er even voor heb neergezet om deze comment voor je te schrijven. Nu ga ik wel mijn bed in duiken want het is hoog tijd als ik zo naar de klok kijk :D

  Daag Stamatia! Fijne week verder ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waauw, supergoede tip! Inderdaad grote fan van Tom Ford beauty, dus een korting is daar altijd welkom :-)

   Ik heb vorige week nét een staaltje gekregen van die Chanel mascara! Ik heb hem nog niet getest, wilde hem houden voor op reis, omdat het wel heel handig is zo'n mini. Maar hij staat dus wel op mijn testlijst :-)

   Van Milaan komt er een vlog en een shoplog!

   Bedankt voor de comment :-)

   Verwijderen
 2. Ik ben blij dat ik je kon helpen en dat ik mezelf nuttig maakte, hihi :D

  Je hoeft je trouwens niet te haasten wat het Nude Dip palet betreft, want er stonden nog een mooi aantal exemplaren van. Ze hebben er trouwens meerdere oogschaduwquads momenteel. Ook een bronzer en veel lipsticks, enz.

  Ik kocht ook de hand -en voetcrème van l'Occitane met karitéboter. Ze lijken me erg voedend.

  Goeie avond!

  BeantwoordenVerwijderen

© BeautyLoves | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig